Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek ha csak 3. ,4. orgazmus közeli állapotból engednek elélvezni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha az orgaznusod határán megszakítja a partnered az izgatás, vagy csak lelassít. Hogyan élvezitek jobban? Meddig fokozza ez az orgazmus intenzitását, és mikor unjátok meg a szadizást?2015. okt. 22. 13:44
2/8 anonim válasza:
Attol fugg. Mar konyorognek neki h dugjon jol meg mert vegem lenne
3/8 anonim válasza:
Nekem ez nem jön be. A hosszú előjátékot szeretem, és azt, ha elhúzzuk a dolgot (értsd: ha hosszú az út az orgazmus közeliséghez), de ha már közel vagyok az orgazmushoz, akkor max. egyszer fér bele, hogy megálljon, ha többször megismétli a partnerem, az nekem már inkább lelombozó, mint még inkább izgató.
4/8 anonim válasza:
párom utálja ha az utolsó pár másodpercben orgazmus előtt vissza veszek, baromi frusztrált lesz és alig lehet vissza vinni.
Az okés, hogy húzod a felhúzást és az orgazmust, de ha már nagyon a közelben van, akkor csináld. Nehéz eltalálni.
5/8 anonim válasza:
Ez inkább nekünk fiúknak jön be, mi kevesebbszer tudunk elélvezni. A csajok nem szeretik:D
6/8 anonim válasza:
Adja meg,ami jár. Nem strigulázom,ki hányszor élvezett el,de megteszek (majdnem) mindent,hogy a partner elégedett legyen.
7/8 A kérdező kommentje:
Magam is úgy gondolom, hogy nincs értelme fukarkodni. Nem rég azonban olyan hölggyel hozott össze az élet, aki esküszik rá, így a legjobb (ő ezt elég általánosan értette). Jobbnak láttam itt véleményt kérni, mint volt barátnőket zaklatni :) Már majdnem elhittem, hogy eddig valami furfang elkerülte a figyelmem.
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 22. 17:47
8/8 anonim válasza:
Az ilyen jellegű megszólalásokat mindig fenntartásokkal kell kezelni. Mármint azt, amikor egy nő általánosságban mond valamit arról, mi a jó a nőknek a szex során. Persze lehet benne igazság, viszont nem érdemes elfelejteni azt, hogy minden nő más, és emiatt teljesen más jellegű igények vannak. Nem biztos, hogy általános az, amit valaki annak tart, csak mert nála ez evidens :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!