Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mindig elmentek szex közben?
Figyelt kérdés
Minden szeretkezésnél vagy van olyan, hogy nem.
Barátnőm nem tud elmenni minden együttlétkor, csak időnként(persze ha orálisan kényeztettem vagy a csiklóját ujjal izgatom, akkor elmegy, de d*gás közben nagyon ritkán). Eddig ilyen nem volt egyik exemmel sem, mind elment könnyen. Most én jöttem ki a gyakorlatból vagy szerencsés voltam az eddigi lányokkal.
Tehát mindig elmentek szex közben? Ha igen akkor csikló izgatásától vagy maga a d*gás részétől(bocsánat a kifejezésért, de így érthető).
Nem minden nő képes a vaginális orgazmusra, vannak akiknek könnyebben megy, vannak akiknek nehezebben. A csikló izgatásával elért orgazmusra, szinte az összes nő képes, hiszen úgy funkcionál, mint a péniszen a makk. (Ezért is van, hogy egy idővel az orgazmus után kellemetlen neki az ingerlés). Ha néha meg van neki, akkor nem hiszem, hogy rosszul csinálnád. Ajánlom neki a Kegel-gyakorlatokat megpróbálni, ha őt ez zavarja. :)
2015. okt. 19. 00:24
2/12 Sunshinedoll válasza:
Nem.
2015. okt. 19. 00:34
3/12 anonim válasza:
Állítólag a nők 70%-ának nincs vaginális, csak csikló orgazmusa. Az exeidről nem mondok véleményt, de az biztos, hogy a mostani barátnőd vagy őszinte, vagy rossz színész :)
2015. okt. 19. 01:26
4/12 anonim válasza:
nem mindig, inkább ritkán csak. de hálistennek vannak más megoldások is.
2015. okt. 19. 04:58
5/12 anonim válasza:
Ensem mindig. Nem jatszom meg kinek lenne jo?!
Vidzont a szex intenziv erzes es nem mindig kell h elmenjek :)
2015. okt. 19. 08:22
6/12 anonim válasza:
nem
de ettől még lehet h abszolút kielégítő számomra a szex
és lehet h elélvezek de mégis hiány érzetem marad vagyis éhes maradok ...
csiklóit mindig össze lehet hozni egy nőnek ..
a vaginális macerásabb
van akinek alapból könnyen megy, van akinek sok munka van vele, van aki nem képes rá, és van aki csak idősebb korban (30-40évesen) tapasztalja meg
2015. okt. 19. 09:18
7/12 PearlDiver válasza:
Nyilván nem mindig sikerül. De lehet érte tenni, lovagló pózban pl könnyebb "dugás közbeni" orgazmust elérni, mert így stimuláljátok a csiklóját is.
2015. okt. 19. 09:31
8/12 anonim válasza:
Na én se tudok soha elmenni a pasim által. Neki legalább néha nekem annyi se jár csak jó jó van amikor nem sok kellene de a pasik soha nem bírják sokáig.
2015. okt. 19. 10:32
9/12 RootedRainbow válasza:
Kedves...áhh nemtom hanyadik, előttem író. Szerintem nincs meg az összhang köztetek... Nekem a maszturbálás nem nagyon több 2-3 percnél, és ugyanígy az első szexuális élményeim se tartottak tovább, mivel a partnerem folyton negatívan becsmérelt. Mióta másik nővel vagyok együtt, akivel tényleg meg van a harmónia közben, ha akarjuk simán megy az 30-40 percig is akár nekem is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!