Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mindig elmentek szex közben?
Figyelt kérdés
Minden szeretkezésnél vagy van olyan, hogy nem.
Barátnőm nem tud elmenni minden együttlétkor, csak időnként(persze ha orálisan kényeztettem vagy a csiklóját ujjal izgatom, akkor elmegy, de d*gás közben nagyon ritkán). Eddig ilyen nem volt egyik exemmel sem, mind elment könnyen. Most én jöttem ki a gyakorlatból vagy szerencsés voltam az eddigi lányokkal.
Tehát mindig elmentek szex közben? Ha igen akkor csikló izgatásától vagy maga a d*gás részétől(bocsánat a kifejezésért, de így érthető).
2015. okt. 19. 00:19
11/12 anonim válasza:
Mondjuk ha foglalkozik velem persze v letolom mostmár a fejét h nyaljon :)
12/12 anonim válasza:
Nem! Én általában megvárom amig a srác elélvez, és csak utána megyek el valahová!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!