Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el ezért a lányokat?
Mondjuk van egy fiú 18 éves és 10 csajjal szexelt.
Van egy 18 éves lány és 10 fiúval szexelt.
A fiúnak mindenki azt mondja nincs gond hisz fiú ,had élvezze.
De ha a lány csinálja , akkor egy utólsó ...
Miért ilyen a felfogása az embereknek? A lány is ugyanúgy
szerethet csak úgy élvezetből szexelni vagy már az is tilos?
23/l
Szexelhet amennyivel akar a nő is, de VÁLLALJA A KÖVETKEZMÉNYEIT. Például azt, hogy utána nagyon sok pasinak nem fog kelleni tartós kapcsolatra ilyen háttérrel.
10-ből 7 nő leszarja, hogy én már 18 évesen 10 nővel voltam. Megnéztem mik a következményei és láttam hogy nekem megéri.
10-ből 7 férfinek nagyon is fontos, hogyha a 18 éves lány már őelőtte 10 sráccal volt. A legtöbb férfi az ilyen lányt tartós, komoly kapcsolatra nem fogja alkalmasnak találni. Max egy jó dugásra, vagy ha nem olyan természetű a férfi, akkor még arra sem.
Szóval azt csinálsz te is és más lányok is amit akartok, csak utána vállaljátok a következményeit. A következmény az, hogy tartós kapcsolatra kevésbé lesztek értékesek a férfiak szemében.
Hát...összesen, vagy egy bizonyos időn belül? :D
Amúgy végül is nem elítélendő...felfogás kérdése
Meg picit talán általánosítás is...
Egyébként az élvezetből szexeléssel nincs is gond, senkinek nem tilos...
De pl. az sem mindegy, hogy van egy vagy két állandó partner és azokkal többszőr vagy mindig mással és egyre több ember kerül a listára...
Változatlanul nem ítélkezem, de ez is egy szempont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!