Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ítélik el (sokan. ) a...

Miért ítélik el (sokan. ) a Converse-stílusú lányokat? (Leginkább az ítélkezőkhöz szól a kérdés! )

Figyelt kérdés
Nagyon sok kérdéshez beírják válaszként kb. azt, hogy azok a lányok, akik Converse cipőt (vagy tornacipőt, tök mindegy) és farmert viselnek, otrombák, stílustalanok, tömegek. (Mielőtt jönne az oltás, nem hordok tornacipőt, Converse-t sem.) Egy kicsit másfelé is kitérnék: ellentmondásosnak találom ezt a dolgot, hiszen akik leszólják a másikat, hogy "te is egy vagy a tömegben", akkor az milyen ember lehet? Ugyanúgy tömeg, hiszen több, mint valószínű, hogy ugyanazokban a boltokban vásárol, mint a másik, s hasonló stílusú, mint a másik lány. Eleve én is tömeglány vagyok a balerinacipős, magassarkús, szoknyás stílusommal... Nem érdekelnek a kötekedő válaszok, én is normálisan tettem fel egy kérdést, tehát elvárom a normális hozzáállást.
2013. aug. 31. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nem kötekszem.Mindenki viselje a sajàt stílusát,nem áll jogomban ítélkezni.

Maga az alapstílus szàmomra unalmas,de maga a lány aki viseli,izgalmassá tudja tenni.

2013. aug. 31. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

"Eleve én is tömeglány vagyok a balerinacipős, magassarkús, szoknyás stílusommal."

Ez tévedés. Ezek szerint pont hogy nagyon is egyedi vagy, amire büszke lehetsz. :)

Vagy talán te sok lányt látsz ilyen nőies ruhákban, amiket az előbb leírtál? Nem hinném.

Egyébként, ha te nem ezt a stílust képviseled, akkor miért akadsz fönn azon, hogy sokan nem tartják ezt a Converse-s stílust szépnek?

Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi jön be neki.

Nálam pl. a nőies stílus a nyerő, de aki nem ilyen azt sem ítélem el, csak nem vonz és ennyi.

22/f

2013. aug. 31. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert a mai ember ilyen. Keresi az egyedit, mikor azt se tudja, mit akar. elítéli a tucatot, miközben ő is a része, és elvárja, hogy mások az ő stílusához és ízléséhez ragaszkodjanak, mert egoista.

Sajnos aki ilyen, azzal nem lehet mit csinálni.

2013. aug. 31. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:

kedves második válaszoló,ahhoz képest hogy nem ítéled el elég gyakran írod ki hogy egy nő szoknyát hordjon és ne nadrágot,meg nincs semmi nőies a nadrágban

alapból már a legtöbb stílusra azt lehet mondani hogy beleolvad a tömegbe,nekem max akkor van vele gondom hogyha büszkélkednek hogy ők megtehetik hogy converse cipőt vesznek

2013. szept. 1. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:
És akkor mi van? Én meg DC mániás vagyok, a DC cuccaim hatalmas kincsek. Nem lehet minden egyes embernek teljesen más stílusa, főleg tini korban, amikor megy a divatolás, egymás majmolása. Ilyenkor az számít, hogy mi a menő, és a legújabb!
2013. szept. 1. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!