Miért ítélik el (sokan. ) a Converse-stílusú lányokat? (Leginkább az ítélkezőkhöz szól a kérdés! )
Én nem kötekszem.Mindenki viselje a sajàt stílusát,nem áll jogomban ítélkezni.
Maga az alapstílus szàmomra unalmas,de maga a lány aki viseli,izgalmassá tudja tenni.
"Eleve én is tömeglány vagyok a balerinacipős, magassarkús, szoknyás stílusommal."
Ez tévedés. Ezek szerint pont hogy nagyon is egyedi vagy, amire büszke lehetsz. :)
Vagy talán te sok lányt látsz ilyen nőies ruhákban, amiket az előbb leírtál? Nem hinném.
Egyébként, ha te nem ezt a stílust képviseled, akkor miért akadsz fönn azon, hogy sokan nem tartják ezt a Converse-s stílust szépnek?
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi jön be neki.
Nálam pl. a nőies stílus a nyerő, de aki nem ilyen azt sem ítélem el, csak nem vonz és ennyi.
22/f
Mert a mai ember ilyen. Keresi az egyedit, mikor azt se tudja, mit akar. elítéli a tucatot, miközben ő is a része, és elvárja, hogy mások az ő stílusához és ízléséhez ragaszkodjanak, mert egoista.
Sajnos aki ilyen, azzal nem lehet mit csinálni.
kedves második válaszoló,ahhoz képest hogy nem ítéled el elég gyakran írod ki hogy egy nő szoknyát hordjon és ne nadrágot,meg nincs semmi nőies a nadrágban
alapból már a legtöbb stílusra azt lehet mondani hogy beleolvad a tömegbe,nekem max akkor van vele gondom hogyha büszkélkednek hogy ők megtehetik hogy converse cipőt vesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!