Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom..
Ok is ugyanolyan emberek es nem tehetnek rola h masnak szulettek..egyszeruen sok ember nem kepes elfogadni a masokat..es ez nem csak ebben a temaban igaz..
Mert a leszbikre ezt írták nekem privátban:
"te egy elmebeteg állat vagy. A homoszexualitás nem normális "
Ugyanazért amiért a buhzikat a zsidókat a cigányokat az arabokat a terroristákat a kapitalistákat a kommunistákat a.....
Mert midnenki bélyegeket ragasztgat megismerés és gondolkozás helyett. Amit nem értünk/ismeretlen -> az rossz. Lusta, keveset gondolkozó felfogás.
Mert nem állhattunk be harmadiknak....
25/F
Erről az jut eszembe, hogy akkori barátnőmmel (fiú vagyok) jártunk egy helyre kocsmázni valamikor jó tíz éve. Lakásunkhoz közel volt, normál árakkal, a pincérek és a közönség is tök kedves, normális, fiatal társaság.
Aztán valami társaságban dicsértem a helyet, hogy milyen szívesen járunk oda, mire az egyik srác megszólalt, hogy "de hát az egy melegbár!".:D Esküszöm, nem tűnt fel. De következőre is odamentünk, csak kicsit jobban körülnéztünk. Ilyen szemmel már tényleg voltak árulkodó jelek (pl. a fiúk nem sörözni ültek be, hanem kapucsínóra, vagy koktélozni, stb.), néha előfordult egy-egy csókolózó (egynemű) pár, de ha nem mondják, nem tudom, mikor tűnt volna fel. Aztán amíg el nem költöztünk a közelből, továbbra is az maradt a törzshelyünk, mert jó hely volt.
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy ha tiszta szemmel nézzük, nem előítélettel, semmi különbség nincs közöttünk.
Mert nem tudják mi a jó. ;) :D :D
L/19
Egy rettentő konzervatív országban élünk.
Nem tudják milyen, ha csak lopva, titkon, mikor senki sem látja, akkor csókolhatom meg a barátnőmet. -.-
Pedig nem gondolnám, hogy bármivel is különbek lennénk...
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!