Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el az ilyen lányokat?
Én nem ítélem el:/
Mindenki azt csinál amit akar(amíg nem árt vele másoknak)
Ez a te magánügyed,nekem nincs hozzá közöm:)
2013. aug. 16. 20:39
nem elitéli..csak lenézi, és nemkell neki...a pasik normális kapcsolatra, normális csajra vágynak, nem olyanra akiben mindennap más túrázik...
Én is így vagyok vele nagyjából.
Azért mert ha nem sikerül munkát találnod, v kirúgnak hosszú idő után akkor elmész lopni rabolni, minden nap más bankot?
2013. aug. 16. 20:40
mert odaadod a p*cs*d mindegykinek, csak hogy kielégítse a szexuális vágyad, a helyett, hogy normális érett módon választanál valakit magadnak, csak ez nem megy mert síratod a szívecskéd a gonosz férfiak miatt... igazad van legyél inkább k*rv*?! ez komoly kérdés? te nem tartod egyértelműnek a választ?
2013. aug. 16. 20:42
Egy szexkapcsolatnak sem kell feltétlenül egyéjszakásnak lennie.
2013. aug. 16. 21:43
Bezzeg ha egy férfi "nyújtja oda a botját mindenkinek", az teljesen természetes, ugye?
Istenem, ha élvezi, megfelelően védekezik és nem áltat senkit hamis jövőképpel, semmivel sem ér kevesebbet, mint az, akinek kisebb a szexuális étvágya. Más kérdés, hogy amit a kérdező feltehetően művel, az inkább kísérletezés az űr betöltésére, és valódi örömforrást nem jelent számára, mert alapvetően másra vágyna... ettől még megvetni nem fogom, csak megjegyezni, hogy ne járjon nem neki való utat.
2013. aug. 25. 21:35
2-es a legtönn 20 év körüli pasi nem normális kapcsolatra vágyik sajnos...
2013. aug. 30. 23:02
A mostani világban az emberek márcsak ránézésre is Véleményt kreálnak másokrol... :/
Mindenkinek van élete,mindenki ugy éli ahogy neki jo,ugyhogy szerintem nem kéne lenézni senkit sem...
Hisz néha a látszat csal,nem tudhatja senki hogy az illető valojában min is ment keresztűl.
2013. aug. 30. 23:05
Na, kövezzetek meg nyugodtan, de szerintem az ilyen csajokból lesznek azok a ribiiik, akik elcsábítgatják más lányok pasiját. Azon az alapon, hogy ha már őket átverték, akkor tudja meg más is, milyen érzés. Nagyon sok csalódásban volt részem, mégsem cserélem naponta a pasikat, mert nem attól lesz valaki nő, hogy átmegy rajta a fél város. És igen, van, hogy megszívat az élet, de akkor sem az elkurvulás a megoldás. Ja, és ne mondja nekem senki, hogy milyen jó azoknak a lányoknak, mert legbelül ők is érzik, hogy ez nem jó, csak mivel már félnek normális férfit keresni, jó nekik akármelyik faszi...
2013. aug. 30. 23:07
Kapcsolódó kérdések: