Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mit gondoltok a magas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit gondoltok a magas nagydarab kopasz férfiakròl? Vonzò számotokra az ilyen testalkat? 190 cm magad vagyok 100 kilò sportos . Ilyenkor bőrkabátba szoktam lenni az utcán mit gondolnátok rolam? Vagy bejőn ez a stilus a csajoknak?

Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 13:00
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
És nem is ismernek de megy a beszologatás
2015. nov. 3. 16:05
 32/42 anonim ***** válasza:
35%

Olvasd már vissza a kommentjeidet, hogy ki kinek szólogatott be? Te sem ismersz bennünket, mégis beszólsz!

De pont ma 2 hete, van egy konditerem ahol el szoktam járni, jár oda egy kb 2 m magas, szintén kigyúrt pasi, de olyan szinten hogy a karját nem bírja lenyújtani, csak könyékből, és a múltkor, nekem jött, sporttáska a vállán, lazán, beképzelten. Kérdezem tőle,idézem "nem látsz az izmaidtól bzdmeg"? És nem igazán érdekelt hogy mit gondol, de ahogy rám nézett elég erősen meglepődött ezen. Szóval nem igen ijedek meg még az ekkora daraboktól sem!!!!!

2015. nov. 3. 16:14
 33/42 A kérdező kommentje:
Volt itt egy válaszolo aki velem értett egyet ő is testépit ő tudja hogy mennek ezek a dolgok. De ha te beszoltál annak a srácnak és lekevert volna egyett nem igen nyálaskodtál volna neki
2015. nov. 3. 16:30
 34/42 anonim ***** válasza:

Nem volt nyálaskodás, ahogy te fogalmazol, egy határozott kérdés volt, a magam határozott stílusával, és ő volt bamba, nem én.

Szóval aki itt háboroghatott, az én voltam és nem ő! De legalább megjegyez mert elég gyakran látjuk egymást!

2015. nov. 3. 18:11
 35/42 anonim ***** válasza:
0%
En ezekbol a nokbol azt vettem ki,hogy ha este sikoltozast segitsegkeresert visibal egy no akkor hagyni kell a francba mert talpraesettek a mi magyar lanyaink ugy is megtudjak vedeni magukat..
2015. nov. 3. 18:12
 36/42 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnél :)

28 N

2015. nov. 3. 22:23
 37/42 anonim ***** válasza:
alap h bejön
2015. nov. 3. 22:57
 38/42 Sunako-chan ***** válasza:
amennyiben van némi-jelen esetben rendszeres- sport is, ugy ez az alkat tipikusan egy kidoboemberes méretü egyedet takarhat :D ami valljuk bé nem is rossz ám azért :D mert van egy megjelenése ezen tartományu pasiknak, mert ugyi mind tudjuk: a pasi és a diszno is 100 kgnál kezdödik :D meghát irva vagyon h sportos, noss hölgyeim, miazz h nem tolongnak???? ráreppenni rögivestébe!!! nagy erös megvéd, hogy meg kopasz az meg már egyéni dolog, vagy jol néz ki vele v nem :D
2015. nov. 12. 20:08
 39/42 anonim ***** válasza:
17%

En azert finomitanek ezen a pasi-diszno hasonlaton,hogy szalonkepesebbe tegyuk!

Egy ferfi 100kg alatt csupan karacsonyfa disz...

Igy talan taunult emberre vall az okossag...

2015. nov. 13. 08:15
 40/42 anonim ***** válasza:

Most aktualis lenne ez a tema!

Mit szoltok kislanyok a minap tortent esemenyhez a Margit szigeten ?

Az a kislany miert volt olyan bena,hogy megvertek es miert nem annyira talpraesett mint az itt kommentelok??

Persze az itt zajlott beszelgetesek utan sejthetitek ha en lettem volna az a kisfiu akitol segitseget kert mit feleltem volna...

2015. nov. 25. 09:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!