Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mit gondoltok a magas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit gondoltok a magas nagydarab kopasz férfiakròl? Vonzò számotokra az ilyen testalkat? 190 cm magad vagyok 100 kilò sportos . Ilyenkor bőrkabátba szoktam lenni az utcán mit gondolnátok rolam? Vagy bejőn ez a stilus a csajoknak?

Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 13:00
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
78%
A p*cs*dre gyúrj, meg az agyadra..... Csak nincs benned annyi vér, hogy a kettő egszerre működjön! 28N
2015. nov. 3. 15:17
 12/42 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy a mai nòk inkább a hajráfos dìsz b*zikra buknak és nem a férfiakra
2015. nov. 3. 15:17
 13/42 anonim ***** válasza:
70%
Itt nem a külsőddel van a baj, hanem a stílusoddal.
2015. nov. 3. 15:19
 14/42 anonim ***** válasza:
35%
Azert nektek sem kell a szomszedba menni alparisagert kislanyok!
2015. nov. 3. 15:27
 15/42 anonim ***** válasza:
42%

Nem jönnek be az ilyen pasik, sok szempontból sem. Kopasz pasi alapból szóba nem jöhet nálam, a másik meg, a nagy izmok sem vonzanak.

Majd akkor fognak a vélemények érdekelni, ha majd családot akarsz...

Mondjuk gyereket csinálni is jó, ha van mivel!

A munkámból kifolyólag meg, gyakran járok konferenciára, stb, és ha egy kigyúrt, kopasz pasim lenne, biztos hogy nem mutatkoznék vele! Ennek ellenére finom kis izmai vannak a páromnak, amik számomra úgy tökéletesek ahogy vannak.

#13. válaszoló véleményét osztom!

2015. nov. 3. 15:33
 16/42 anonim ***** válasza:
28%

Hat en biztos nem akarnek ilyen kislanyoktol gyereket,itt az a baj,hogy mi ketten a kerdezovel es a valaszolo kislanyok kulon tabort kepviselunk!

Amugy meg ezeket a kislanyokat megneznem ugy este ha megtamadnak mit csinalnanak a verebizmu parjukkal ,gondolom a nagy vastag verreltelt nemiszervevel vedene meg a parjat...

2015. nov. 3. 15:38
 17/42 anonim ***** válasza:
76%

Én meg ilyen bunkó, pasiktól, nem szeretnék gyereket!

Hidd el ha megtámadnának, megtudna védeni a párom. De én speciel tökéletesen meg tudom védeni magamat!

Mondjuk a védelmen kívül, meg hogy szétverjétek más agyát, nem nagyon tudtok mást nyújtani egy nőnek.

2015. nov. 3. 15:47
 18/42 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó! Nem kel a szépítő, kibújós duma! Bármelyik nő megvédi magát, aki nem, az magának keresi a bajt! Gyúrjál vazzzze....... De az agyadra! Még mindíg 28N
2015. nov. 3. 15:49
 19/42 A kérdező kommentje:
Attol hogy ilyenek vagyunk külsőre még nekünk is lehet gyerek.. Sokan tévhitbe vannak. 1-2 dologgal.. Biztos megvédene a "fiu" de nem mind1 hogy belétek kötnek vagy elég a látvány hogy azt mondják inkább nem balhézunk.. Többmindent tudunk nyujtani hidd el
2015. nov. 3. 15:50
 20/42 anonim ***** válasza:
65%

Sose értettem ezt a megvédés dolgot, 18 éves korom óta a "rettegett" környékeken utazok hajnalban is, tök egyedül, nőként. Ha valaki beszólt, visszaszóltam.

Mit kell megvédeni egy nőn?

2015. nov. 3. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!