Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit gondoltok a magas nagydarab kopasz férfiakròl? Vonzò számotokra az ilyen testalkat? 190 cm magad vagyok 100 kilò sportos . Ilyenkor bőrkabátba szoktam lenni az utcán mit gondolnátok rolam? Vagy bejőn ez a stilus a csajoknak?
Ugy ahogy a kerdezo mondja belem meg nem nagyon kotottek,de be sem mertek szolni!
Es valoban ha akkora a hatad mint az ifa plato akkor ez igy is marad...
A tobbibol meg csak az irigyseg beszel mert a lustasag erosebb ereny naluk.
Én nem tudom te milyen körökben mozoghatsz, de ahol én mozgok, kizárt hogy belénk kötnének, nem járom az éjszakákat, piásan, mindenféle mocskos, meg alpári kocsmákban. Ahová, "testőrökkel" kellene járkálnom!
24:
sétálgatok arra, nem kell megvédeni, ez csak a te téveszméd, hogy kigyúrod magad, és akkor már jönnie kéne a nőknek, hiszen megvéded őket a sok veszélytől
Ismét visszavonok. Bocsánat kérdező, azt hittem, azért kérdeztél, mert kíváncsi voltál a válaszokra. Ha amúgy nem is érdekel a véleményünk, akkor vedd úgy, hogy nem is írtam semmit.
Egyébként pont azt stílust hozod, ami miatt előítéletek vannak a fejemben a kopasz, kigyúrt pasikkal szemben.
6 évig boxoltam, nő létemre, lehet próbálkozni nálam!! :)
Marhára nem szorulok arra, hogy egy izomkolosszus férfi vegyen védelmeibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!