Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mit gondoltok a magas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit gondoltok a magas nagydarab kopasz férfiakròl? Vonzò számotokra az ilyen testalkat? 190 cm magad vagyok 100 kilò sportos . Ilyenkor bőrkabátba szoktam lenni az utcán mit gondolnátok rolam? Vagy bejőn ez a stilus a csajoknak?

Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 13:00
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Bocsi! 16# szól a válaszom! 28N
2015. nov. 3. 15:53
 22/42 anonim ***** válasza:
0%

Ugy ahogy a kerdezo mondja belem meg nem nagyon kotottek,de be sem mertek szolni!

Es valoban ha akkora a hatad mint az ifa plato akkor ez igy is marad...

A tobbibol meg csak az irigyseg beszel mert a lustasag erosebb ereny naluk.

2015. nov. 3. 15:55
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom te milyen körökben mozoghatsz, de ahol én mozgok, kizárt hogy belénk kötnének, nem járom az éjszakákat, piásan, mindenféle mocskos, meg alpári kocsmákban. Ahová, "testőrökkel" kellene járkálnom!

2015. nov. 3. 15:55
 24/42 A kérdező kommentje:
"mit kell megvédeni egy nőn" nézd a hitadot vagy sétálgass máshol idegen helyen ahol olyan a város vagy az utca..
2015. nov. 3. 15:56
 25/42 anonim ***** válasza:
88%

24:

sétálgatok arra, nem kell megvédeni, ez csak a te téveszméd, hogy kigyúrod magad, és akkor már jönnie kéne a nőknek, hiszen megvéded őket a sok veszélytől

2015. nov. 3. 15:57
 26/42 A kérdező kommentje:
Maradjatok justin biebernél vagy ki az nektek olyanok valòk
2015. nov. 3. 15:59
 27/42 anonim ***** válasza:
96%

Ismét visszavonok. Bocsánat kérdező, azt hittem, azért kérdeztél, mert kíváncsi voltál a válaszokra. Ha amúgy nem is érdekel a véleményünk, akkor vedd úgy, hogy nem is írtam semmit.

Egyébként pont azt stílust hozod, ami miatt előítéletek vannak a fejemben a kopasz, kigyúrt pasikkal szemben.

2015. nov. 3. 16:01
 28/42 anonim ***** válasza:
95%

6 évig boxoltam, nő létemre, lehet próbálkozni nálam!! :)

Marhára nem szorulok arra, hogy egy izomkolosszus férfi vegyen védelmeibe.

2015. nov. 3. 16:03
 29/42 anonim ***** válasza:
#27-es az utolsó mondatával mindent elmondott!!!!!!!
2015. nov. 3. 16:04
 30/42 A kérdező kommentje:
Tényleg csak kiváncsi voltam azért kérdeztem de egyesek egyből irják a jo indulatu kommenteket "van kivétel"
2015. nov. 3. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!