Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem élvezett el a barátom!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élvezett el a barátom! Nagyon rosszul érzéstelenít magam. Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt, eddig soha, semmilyen probléma nem volt az együttlétekkel.

Reggel amikor felkeltem, gondoltam meglepem kicsit a barátomat, és szájjal elkezdtem kényeztetni. A hangokból ítélve élvezte (meg úgy általában mindig élvezi)

Viszont szokatlanul sokáig nem akart összejönni a dolog. Akkor azt mondta, szexeljünk inkább, lehet majd úgy...

Én sikeresen el is mentem, de neki úgy sem...

Majd azt mondta, hogy élvezte az orált is meg a szexet is, csak valamiért ma nem ment...

Én meg pánikolok, hiszen ilyen még nem volt, és nem tudom, hogy rosszul csináltam-e valamit... :S

2015. nov. 2. 05:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
velem is előfordult néha, a barátnőmtől teljesen független dolgoktól. ne gondold túl
2015. nov. 2. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
azért ez nálunk se működik varázsütésre, mint ahogy némelyik csaj gondolja hogy ha feláll akkor bárhol bármikor el tudunk menni azonnal. te mindig el tudsz menni? sosincs olyan hogy nem megy? rengeteg dolog, lelki állapot, hangulat, fáradtság lehet ami bezavart, nem tudott "ott lenni".. nem veled van baj.
2015. nov. 2. 12:45
 13/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Előfordul a férfiaknál is, hogy nem élveznek el valami miatt, nem kell ezt túlaggódni.
2015. nov. 2. 13:44
 14/15 anonim ***** válasza:

vicces, csajok mindig elvárják, hogy nekünk csettintésre menjen és ki vannak akadva ha egyszer elutasítjuk a szexet. "Már nem szeretsz engem?"

Velem is volt, hogy egyszerűen túlságosan másra koncentráltam és nagyon nem kívántam a szexet és csak erőlködve tudtam elsülni, csak hogy asszony lenyugodjon.

2015. nov. 2. 14:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Neeeeem, csak ilyen még nem fordult elő, és kicsit megijedtem,megy velem volt a probléma.

Egyébként velem még nem fordult elő, és ő nekem az első. :D

2015. nov. 2. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!