Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezett el a barátom! Nagyon rosszul érzéstelenít magam. Veletek volt már ilyen?
9 hónapja vagyunk együtt, eddig soha, semmilyen probléma nem volt az együttlétekkel.
Reggel amikor felkeltem, gondoltam meglepem kicsit a barátomat, és szájjal elkezdtem kényeztetni. A hangokból ítélve élvezte (meg úgy általában mindig élvezi)
Viszont szokatlanul sokáig nem akart összejönni a dolog. Akkor azt mondta, szexeljünk inkább, lehet majd úgy...
Én sikeresen el is mentem, de neki úgy sem...
Majd azt mondta, hogy élvezte az orált is meg a szexet is, csak valamiért ma nem ment...
Én meg pánikolok, hiszen ilyen még nem volt, és nem tudom, hogy rosszul csináltam-e valamit... :S
vicces, csajok mindig elvárják, hogy nekünk csettintésre menjen és ki vannak akadva ha egyszer elutasítjuk a szexet. "Már nem szeretsz engem?"
Velem is volt, hogy egyszerűen túlságosan másra koncentráltam és nagyon nem kívántam a szexet és csak erőlködve tudtam elsülni, csak hogy asszony lenyugodjon.
Neeeeem, csak ilyen még nem fordult elő, és kicsit megijedtem,megy velem volt a probléma.
Egyébként velem még nem fordult elő, és ő nekem az első. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!