Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezett el a barátom! Nagyon rosszul érzéstelenít magam. Veletek volt már ilyen?
9 hónapja vagyunk együtt, eddig soha, semmilyen probléma nem volt az együttlétekkel.
Reggel amikor felkeltem, gondoltam meglepem kicsit a barátomat, és szájjal elkezdtem kényeztetni. A hangokból ítélve élvezte (meg úgy általában mindig élvezi)
Viszont szokatlanul sokáig nem akart összejönni a dolog. Akkor azt mondta, szexeljünk inkább, lehet majd úgy...
Én sikeresen el is mentem, de neki úgy sem...
Majd azt mondta, hogy élvezte az orált is meg a szexet is, csak valamiért ma nem ment...
Én meg pánikolok, hiszen ilyen még nem volt, és nem tudom, hogy rosszul csináltam-e valamit... :S
*érzem
Bocsi, autokorrekt
Fáradtság, stressz.. Ne aggódj, Ha csak most az egyszer történt meg az még nem a világ vége ;)
Este próbáljátok újra.
A feleségem félelmetesen jól tud szopni, de nekem is volt már olyan egyszer-kétszer, hogy nem mentem el. Jellemzően a stressz az, ami betesz ennek, kattog az agyam minden hülyeségen, és nem tudom elengedni magam. Szóval előfordul, no para, nem a te hibád.
Mindenesetre ha a javadra akarod fordítani a szitut, odamehetsz a pasihoz, hogy sajnálod a dolgot, büntessen meg miatta valahogy :)
Nyugodj meg biztosan jól csináltad. Ez egy férfival előfordulhat, ugyanúgy, mint egy nővel is. Ne stresszeljetek ezen. Biztosan valami bántotta, vagy csak egyszerűen nem bírt koncentrálni valami miatt. Nem a te hibád, sőt egyikőtök hibája sem.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!