Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt már olyan, hogy ti kielégítettétek a pasitokat, ő el is élvezett, de utána ti nem kaptátok ezt vissza? És utána ott vagytok felpörögve, full nedvesen.
Igen, a legtöbb férfi így intézi. Sajnálkoznak ugyan, de nem tesznek semmit.
Stabil párkapcsolatban élek és a sokadik ilyen esetnél én beszereztem egy vibrátort és használom aktus közben is, így mindketten elégedettek vagyunk, nincs belőle feszültség.
Ne bántsátok a 2. hozzászólót, ne legyetek álszent képmutatók, mindenkinek meg van a maga sajátossága, hogy mit tűr, hogy szeret, és mint szeret.
Válasz a kérdésre: igen, nagyon ritkán volt ilyen, de nem csináltam belőle ügyet. Ha nagyon akartam akkor úgyis megkaptam. Szexben, előjátékban szerintem nincs olyan, hogy ez "nekem jár". Én rengetegszer megkívánok a párom, szeretem nézni és hallani ahogy évezi, de mikor rajta lenne a sor, hogy velen foglalkozzon, van, hogy visszautasítom. Mert akkor éppen nem a magam élvezete érdekel, hanem az övé.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!