Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti lenézitek azokat a férfiakat akik prostihoz járnak?
A kicsit elesettebb férfiakat enélkül is lúzernek titulálják és esélyt sem adnak nekik, úgyhogy olyan mindegy. A sikeres üzletember, vállalkozó (akik inkább járnak ilyen helyekre, mint a komplexusos csávók) meg szemrebbenés nélkül letagadja, átveri a csajt, mint sok minden másban is, és a nő soha nem fogja megtudni, hogy járt ilyen csajnál.
Összegezve aki azért megy prostihoz, mert egyszerűen máshogy nem kap nőt, annak olyan mindegy (mert ha nem menne, se lenne nője), aki meg csak szórakozásból, arról úgyse fogják a kedves barátnők soha az életbe megtudni.
Nem tudnád meg :) Nincs olyan hülye férfi aki elmondaná... főleg aki így vesztette el anno.
Szerintem nagyon max ilyen segítő gyógymódnak tudom elképzelni a prostikat, illetve max kísérletezni, tanulni... de aki már tud csajozni az minek jár prostihoz? Azokat én sem tartom sokra.
Ez olyan, mint valaki kap egy antidepresszáns nyugtatót a pánikbetegségére és használja amíg jobban nem lesz. Valaki meg rekreációs céllal kábszerként használja :D Akkor a gyógyszerből már narkó lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!