Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Húsz felett is szűz (és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsz felett is szűz (és amiatt szomorú, csalódott) urak és hölgyek, mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nemrég olvastam egy felmérés eredményét, miszerint az emberek kb 1-4 százaléka hal meg szüzen. Ebben benne vannak a szerzetesek, apácák, értelmi vagy testi fogyatékosok akik nem képesek rá, akik gyerekként haltak meg, akik asszexuálisak, vagy más okból nem is akartak szexelni soha, stb. Tehát azt hiszem megállapíthatjuk, hogy igencsak elenyésző azon emberek száma, akik akartak és tudtak is volna szexelni, de nem sikerült. Ez a pár ember pedig (tehát az emberiség kb 0.1-1 százaléka) valószínűleg nem az "alacsony vagyok és kövér nem kellek senkinek" csoportból kerül ki. Inkább olyanok lehetnek, akikkel valami nagy probléma van (extrém kövér /250 kg fölött/, valamiért /születési rendellenesség, baleset/ az arca vagy a teste visszataszítóan torz, akaratlagosan vagy önhibáján kívül elszigetelten él, stb.)

2015. okt. 30. 19:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ja és természetesen hosszútávú kapcsolatot szerettem volna vele, de nem jött össze. Hosszú történet.
2015. okt. 31. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!