Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22éves, szüz férfi vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22éves, szüz férfi vagyok, baj, az hogy nem vágyom a szexre, csak a karrierem és tanulás?

Figyelt kérdés
Gondoltam elmegyek egy kiéhezett milf-hez, terveztem is, de már elillant a szexuális vágyam, igazából azt érzem hogy a csak a környezetem nyomása miatt kell, hogy szexeljek, hogy legyen miről beszélni, ha közbejön a téma, amugy csak a karrirem, és a tanulmányaim, munkám érdekel. Bagy mindenképpen menjek el, legalább vesszessem el a szüzességem, csak nincs kedvem hozzá, ezt megmondom őszintén.
2015. okt. 27. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
akkor a lehet, hogy a hormonháztartásod nem működik megfelelően
2015. okt. 27. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem ha csak a környezeted nyomása miatt akarod elveszíteni akkor inkább ne.. sőt, ha nem is hiányzik, inkább várd meg amíg találsz magadnak egy párt és vele veszítsd el, jobban megéri.. legalábbis lelki szinten biztos többet fog nyújtani.. ha valaki szeretni fog, nem fogja érdekelni hogy szűz vagy.
2015. okt. 27. 20:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Egy idő után bele lehet unni, pár napja terveztem, hogy megyek, de most jelenleg nem érdekel, nem vágyom rá egyszerűen. Ismerkedéshez kell kiépített face profil, de ugyérzem egy tartós kapcsi kiépítése nyűggel jár, meg nem is akarom, jobban érdekel a tanulmányaim, karrier, tervezés, ezt élvezem
2015. okt. 27. 20:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi kettesnek! Igazad van, emiatt nem is aggódok, csak társaságban ez a téma, ciki, mert nincs sok mondandóm, meg ha a meleg kártyát feldobják célzatlanul, sajnos beleremegek, h akkor most lehet meleg vagyok vagy biszex? Pedig nem, de ha sokszor hallod vissza, ez bizonytalanságba visz, csakis emiatt gondoltam h elkéne veszíteni, hiszen a férfi beszélgetések során bárkivel bárhol az emberek beszélnek erről a témáról. De én lelkileg kiegyensúlyozottnak, céltudatosnak tartom magam
2015. okt. 27. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:

evés közbe jön meg az étvágy

és tényleg hidd el

vagy keress egy hivatásost és ő segit tudja neked mi kell

2015. okt. 27. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
először szeress valakit, aztán a szex, lehet hogy önmagában nem vágysz rá, de ha megismersz valakit, menni fog (: - szerintem nem baj - lehet hogy izgulsz is, és ha én nyomás alatt vagyok, általában nem csinálom amit mondanak, sok ember hatására mindig az ellenkezőjét teszem, ez általában így megy (: nyugi
2015. okt. 27. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:
29%

Dehogy baj, még nem is sejted, hogy milyen szerencsés vagy.

Sose nősülj meg! Inkább örülj, hogy az agyad irányít.

Ha meg muszáj ürítened, akkor azt egy olyan nővel tedd, aki biztosan nem akarja elvetetni magát. És ahogy pénzesedsz, egyre nehezebb lesz ilyennel találkoznod. De akkor már csak olyan nőkkel állj szóba, akik előre közlik a tarifát.

37F

2015. okt. 27. 23:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eddig komolyan mondom ez volt a legnagyobb "gondom" hogy ha lehet olyat mondani.
2015. okt. 27. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Keress ilyan nőt aki támogat, aki nem visszafelé húz hanem előre tol az életben, a karrierben, a többi meg közben majd alakul. 38 N
2015. dec. 3. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!