Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz felett is szűz (és amiatt szomorú, csalódott) urak és hölgyek, mi erről a véleményetek?
"Inkább olyanok lehetnek, akikkel valami nagy probléma van (extrém kövér /250 kg fölött/, valamiért /születési rendellenesség, baleset/ az arca vagy a teste visszataszítóan torz, akaratlagosan vagy önhibáján kívül elszigetelten él, stb.)"
Ez szerintem elég sértő. És elég lehangoló. És nagyon felszínes általánosításnak tartom.
Nyilván mindenkinek megvan a maga története. És egyáltalán nem hiszem, hogy többségében olyanok, akikkel "valami nagy probléma van"...
Lehet, hogy
-valamiért "magasan van a mércéje" (hogy ne mondjam: válogatós vagy (akár okkal, akár ok nélkül) magasak vagy speciálisak az "igényei")
- nagyot csalódott valakiben
- nem tud túllépni az első szerelmi csalódáson
- nehezen ismerkedő személyiség
- nem elszigetelt, de inkább egy megszokott közegben mozog, semmint új emberekkel ismerkedik
- ha nem is aszexuális, de nem olyan fontos számára a szex (főleg, mivel még nem próbálta, így "ehhez szokott")
- egy nem túl átütő személyiség mellett valamiért nem túl előnyösek a külső tulajdonságai, ezért esetleg önbizalomhiányos
stb...
Attól függetlenül még balf-sz maradok.
22/F
"Lehet, hogy
-valamiért "magasan van a mércéje" (hogy ne mondjam: válogatós vagy (akár okkal, akár ok nélkül) magasak vagy speciálisak az "igényei")
- nagyot csalódott valakiben
- nem tud túllépni az első szerelmi csalódáson
- nehezen ismerkedő személyiség
- nem elszigetelt, de inkább egy megszokott közegben mozog, semmint új emberekkel ismerkedik
- ha nem is aszexuális, de nem olyan fontos számára a szex (főleg, mivel még nem próbálta, így "ehhez szokott")
- egy nem túl átütő személyiség mellett valamiért nem túl előnyösek a külső tulajdonságai, ezért esetleg önbizalomhiányos "
Igen, valami ilyesmi, 2, 3, 4, 5, 7 illik rám teljesen. Pluszban hála a szüleimnek van egy nagyon kirívó személyiségjegyem, nem tudom a profi megnevezését, de a lényeg, hogy alsúbbrendűnek, selejtnek tartom magam, akinek soha semmi nem sikerül és egyszerűen mindig minden körülmény ellenem van. Mindezekkel együtt a 20-as éveim elején még nekem is sikerült a szerelmemmel elveszíteni a szüzességem. Való igaz, hogy egyszeri eset volt, és utána bizonyos okok miatt nem folytatódott ez a kapcsolat, és ez olyan nyomot hagyott bennem, hogy a következő 10 évben nem hiszem h lesz még szeretkezésben részem, de még egy ilyen sérült ember is, mint én, képes voltam együtt lenni lánnyal.
4. "nehezen ismerkedő személyiség "
Köszi, ez most nagyon nem hiányzott...
Ezek is csak kényelmes kifogások.
6-os: "még egy ilyen sérült ember is, mint én, képes voltam együtt lenni lánnyal" - remélem, nem azért tartod magad "sérültnek, mert a korábbi válaszoló által felvázolt pontok nagyrészt illenek rád!
Másrészt: tényleg ennyit számít egy "egyszeri alkalom"? Ezt most teljesen komolyan kérdezem (a többiektől is). Mert mi van akkor azzal, akinek egyszeri alkalomra időről-időre lett volna lehetősége, de ebből nem kért (még ha a részéről meg is voltak az érzelmek meg a hajlandóság), mert egy komoly kapcsolatra vár(t)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!