Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi pénzért feküdnétek le egy másik csajjal?
Figyelt kérdés
igazábol minden nö biszexuális igaz ez???2015. okt. 30. 19:02
12/15 anonim válasza:
Ingyen! És teljes erőbedobással!
13/15 anonim válasza:
Most aki azt írtam, hogy csak pénzért az qrva... mondhat akárki akármit. Én igen, de csak olyan lánnyal aki tetszik, szilikon cici (nekem is az van) ápolt küldő, gyantázva mindenütt, szép hosszú haj, nőies körmök, szép mosoly, ez nekem is mind megvan.
14/15 anonim válasza:
Pénzért senkivel nem fekszem le, viszont ha egy számomra vonzó csajjal szexre lehetne lehetőségem, akkor megtenném, mint ahogyan már nem is egyszer megtettem.
Egy biszex nő!:)
15/15 anonim válasza:
sokat gondolkodtam rajta. elég ha az alkoholt kifizeted szerintem.)kicsit sokba fájna) és olyan a csaj, aki nekem bejönne(vagy szépnek tartom)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!