Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha választani kéne akkor melyik férfival feküdnétek le. Aki évek óta nem dugott vagy amelyik szokott prostizni?
mondjuk hogy mind a 2 bejön nektek és nincsen nemi betegségük. Gumit akarnak használni.
Az egyik min. 2 éve nem dugott és még egy kicsit tapasztalan is, de nagyon élvezi hogy dugtok.
Vagy aki a sarki prostikkal és könnyen kapható nőkkel szokott néha dugni. Tapasztalt is, lehet hogy hosszútávú dugópartner is lehet, de tudjátok hogy máskor lehet egy másik nővel dug.
A kiéhezettebbiknek mindegy hogy hogy néz ki a csaj csak adja oda magát. A másik meg valamivel válogatósabb.
Akkor válogasson a saroknál.
A kis szeppent fiút bevezetném a titkokba és már nem is lenne tapasztalatlan :))
Ha a vázolt személyek valósak akkor az első a szimpatikus.
Ha valami összehasonlítást akartál akkor a másodikat annyira sikerült negatívnak beállítani egy nő szemében, hogy biztos esélytelen.
Így viszont a kérdés értelmetlen.
van egy férfi akivel haverok vagyunk és úgy bejön is a külseje, 5-10 éve nem volt barátnője és én kinéztem belőle hogy régóta nem dugott ( a viselkedésén nem nagyon látszik hogy sokat csajozna meg kicsit igénytelen is), mondta hogy nem szokott mostanában csajozni.
A múltkor meg elkezdi mondani hogy kéne neki egy k..a mert nincs barátnője. Meg hogy szokott dugni könnyen kaphatóó nőkkel. Viszont ahol lakok ott nem hinném hogy 1-2 sarki riba..cál több lenne, meg a inkább az alkesz csajok kaphatók könnyen arrafelé, azok meg nem hinném h annyira tetszenének neki. Engem szerintem megdugna ha szeretném. de hogy ezt így elmondta már nem annyira érdekes a dolog, de attól még bírom.
Bejön is a külseje
Meg kicsit igénytelen is
Na mindegy ám
7 év alatt lefeküdtetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!