Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ha választani kéne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha választani kéne akkor melyik férfival feküdnétek le. Aki évek óta nem dugott vagy amelyik szokott prostizni?

Figyelt kérdés

mondjuk hogy mind a 2 bejön nektek és nincsen nemi betegségük. Gumit akarnak használni.

Az egyik min. 2 éve nem dugott és még egy kicsit tapasztalan is, de nagyon élvezi hogy dugtok.

Vagy aki a sarki prostikkal és könnyen kapható nőkkel szokott néha dugni. Tapasztalt is, lehet hogy hosszútávú dugópartner is lehet, de tudjátok hogy máskor lehet egy másik nővel dug.

A kiéhezettebbiknek mindegy hogy hogy néz ki a csaj csak adja oda magát. A másik meg valamivel válogatósabb.

2015. okt. 16. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Akkor válogasson a saroknál.

A kis szeppent fiút bevezetném a titkokba és már nem is lenne tapasztalatlan :))

2015. okt. 16. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
A tapasztalatlant valasztanam szinten ugy mint az elso, ha valakinek megadom a bizalmat h a testemet lathatja es elvezheti elvarom h akkor masokhoz ne jarjon. Nem vagyok csak dugokapcsolat parti. Lehet en vagyok tul maradi de en igy erzem jol magam.
2015. okt. 16. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Ezek aztán az opciók! Az ilyen pasik ne csodálkozzanak!
2015. okt. 16. 12:56
 4/9 A kérdező kommentje:
szerintem a 2 majdnem ugyanoda tartozik csak a 2. az inkább keres valami könnyűvérűt. De ha azok nem lennének akkor lehet hogy ők se dugnának évekig.
2015. okt. 16. 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha a vázolt személyek valósak akkor az első a szimpatikus.

Ha valami összehasonlítást akartál akkor a másodikat annyira sikerült negatívnak beállítani egy nő szemében, hogy biztos esélytelen.

Így viszont a kérdés értelmetlen.

2015. okt. 16. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt amelyik ha velem van, akkor nem csinálja mással. És engem szeret, én pedig őt. A tapasztalatlanság nem hátrány, ha tényleg csak ennyi a gond.
2015. okt. 16. 13:14
 7/9 A kérdező kommentje:

van egy férfi akivel haverok vagyunk és úgy bejön is a külseje, 5-10 éve nem volt barátnője és én kinéztem belőle hogy régóta nem dugott ( a viselkedésén nem nagyon látszik hogy sokat csajozna meg kicsit igénytelen is), mondta hogy nem szokott mostanában csajozni.

A múltkor meg elkezdi mondani hogy kéne neki egy k..a mert nincs barátnője. Meg hogy szokott dugni könnyen kaphatóó nőkkel. Viszont ahol lakok ott nem hinném hogy 1-2 sarki riba..cál több lenne, meg a inkább az alkesz csajok kaphatók könnyen arrafelé, azok meg nem hinném h annyira tetszenének neki. Engem szerintem megdugna ha szeretném. de hogy ezt így elmondta már nem annyira érdekes a dolog, de attól még bírom.

2015. okt. 16. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Az elso kellene inkabb, ha csak ezek alapjan kell valasztani.
2015. okt. 16. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Bejön is a külseje

Meg kicsit igénytelen is

Na mindegy ám

7 év alatt lefeküdtetek?

2023. febr. 8. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!