Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 27 éves fiú vagyok ás még nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáborkaa00 kérdése:

27 éves fiú vagyok ás még nem soha lánnyal, még szűz vagyok. Szerintetek gáz vagyok?

Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 18:09
1 2
 11/14 biohazardxxx ***** válasza:
szerintem ez balf.aszság hogy ilyen idősen nem voltál nővel, kivéve ha pap vagy vagy meleg :D 27 évesen vagy menj el prostihoz vagy szedj össze valami hozzád illő csajt. ha ronda vagy ne vágyakozz szép lányokra ha jól nézel ki akkor meg nincs miről beszéleni. Esetleg tartok neked önbizalom fejlesztő órákat ha lejössz velem edzeni :D Vagy láttam 3000 dolcsiért élethű babát ebay-en :D
2015. okt. 30. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is szűz vagyok, persze a külsőm miatt... Egy lánynak sem kellek... 19/F
2015. nov. 9. 21:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi van veletek sracok?!?!

27 evesen em mar tobb mint 30 not megfektettem.

2015. nov. 11. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Ezt mindenhová beírod?

2015. nov. 11. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!