Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális, hogy érdekel milyen a szex egy szűz lánnyal?
Én is igy vok. Tök normális. Ha valakinek esetleg lenne kedve ismerkedni, beszélgetni az irjon rám.
16/f
Erre minden pasi kiváncsi.
De majd ha idősebb leszel akkor rájössz, hogy nem olyan jó. :D
normális...
de amúgy esetlenek. És ez a tapasztalatlanságból kifolyólag ilyen. Illetve macerás lehet pl a szűzhártya miatt. Szóval elég óvatosan kell csinálni.
Lelkileg biztos jó érzés,hogy veled van először,de fizikailag semmi,illetve körülményesebb. Ha az önérzetednek jó vagy lelkileg sokat jelent ez neked,akkor biztos jónak tartanád.
De,ha magára a szexre vagy kivancsi,akkor szívesen segítek és leírom én is milyen:
-idő míg megszoktam,hogy meztelenkedek,féltem levetkőzni. Ehhez már türelem kell.:)
-Sok-sok petting és lassan haladtunk nem engedtem tovább haladni,mert nekem furcsa volt (közben ő vágyott rá és esetleg kielégületlenül hagytam,mert még nem akartam odáig eljutni,túl sok lett volna.
-megszoktam a pettinget,nem vagyok szégyenlős,kialakult a bizalom és már kezdhetnénk szexelni,de
->mindig annyira izgultam,hogy lefújtuk az akciót
->miután elértük azt a szintet,hogy jobban kívánom már a szexet,mint amennyire félek,akkor már elkezdtünk próbálkozni. Ez már a sokadik próbálkozás,mert az előzőeknél még behatolás sem történt. Sok petting után(mert elengedhetetlen bármennyire szétrobban már a tököd) óvatosan a nedves ajkak közé helyezed és a lehető legkisebb mozgást végzed miliméteres pontossággal,közben extra kedves vagy,hogy ne izguljon a csaj,akinek valószínűleg még ez is fáj... Akció emiatt megint lefújva,mert nagyon fáj neki. Utána újra ugyan ez... Én nem tudok nyilatkozni a végső fejleményekről,mert én eddig jutottam.:D kisajak után 2-3cm és ennél jobban nem is megy. Másnap meg baromira fáj. Most írtam ki egy kérdést ezzel kacsolatban. Ja és most döntse el a halál,hogy én szűz vagyok-e vagy sem.:D azért remélem megtudtad milyen egy macerás szűz lánnyal lenni.:D
8#
Ha bent van egy pár centit, akkor cseréljetek helyet, hogy te legyél felül. Úgy te tudod irányítani és azonnal megálhatsz ha fáj, aztán egy kis pihi után mehet megint beljebb. Mi, a barátnőmmel így csináltuk és sokkal kevésbé fájt neki, mint amikor ő volt alul. Próbáljátok meg ti is így, hátha ez lesz a megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!