Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/11 anonim válasza:
Nagy felelősség! Nyilván oda kell figyelni rá nagyon és gyengédnek lenni, hiszen az egész szexuális életére kihathat később! Valahol persze megtisztelő, de nem olyan nagy élmény emiatt. Durvulni sem igazán lehet persze.
3/11 anonim válasza:
szerintem jobb mint egy nem szűzzel de csak ha persze nem 1 alkalmas dolog.
5/11 anonim válasza:
Türelem és tapasztalat kell hozzá, de én szeretem.
6/11 anonim válasza:
Kifejezetten idegesítő.
Sok türelem, magyarázgatás, meggyőzés és felvilágosítgatás kell a nehezen döcögő cselekmény közben. Mire az ember oda jut, hogy valami öröme is legyen, már kiderül, hogy egyiküknek sem olyan jó, mint ahogy szerette volna. Ez a helyzet, sokszor a tapasztalt férfit is bizonytalan helyzetbe hozza, ami csak fokozza a csalódottság érzetét.
Ha mindketten komoly elhatározással döntenek, hogy akarják az első szexet, akkor erősen akarni kell a másik embernek örömöt adni. A valódi örömöt csak a sokadik alkalom után lehet átélni, erős akarattal.
7/11 anonim válasza:
Én nem tudom, de nem is szeretném megtudni.
8/11 anonim válasza:
Csodás volt. Nem volt ügyetlen, kis fájdalom volt az elején, aztán úgy kifacsart a huvelyevel, hogy lestem. :D
9/11 anonim válasza:
Nagy felelőség! Tőled függ, hogy késöbb milyen lesz a szexuális élete. Ha figyelsz rá, ha vigyázol rá, akkor kellemes tapasztalatai lesznek, jó szívvel emlékszik majd rád, ha durva leszel vele akkor átkozni fog egy életen át. /F.
10/11 anonim válasza:
Nekem bejön. Voltam már tanítóbácsi és remélem, hogy még leszek is! /F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!