Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz fiu vagyok szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz fiu vagyok szerintetek első alkalommal szűz lánnyal vagy egy tapasztaltabb lánnyal érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 09:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
azzal aki éppen akad :)
2015. aug. 22. 09:48
 2/17 anonim ***** válasza:
Bármelyikkel, de egy szűz lánynál több esélyed lehet, mert talán kevésbé zavarja, hogy szűz vagy.
2015. aug. 22. 09:55
 3/17 anonim ***** válasza:
59%

Manapság a szűz pasik egy ördögi körben vannak.

A szűz csaj egy tapasztalt partnerre vágyik, aki odafigyel rá.

A nem szűznek meg nem kell a szűz fiú, mert nem akar betanítani egy csődört egyik se, elvárás, hogy tudd mit, hova, hogyan.

Nem egy ismerősöm prostival vesztette el, mert már elegük volt belőle, hogy minden nő megfutamodott, akivel eljutottak arra a szintre, és megtudta, hogy ő lenne neki az első. Engem is már vagy 10 nő dobott emiatt, mert ő lett volna az első. Eddig mind azt mondta, hogy ez nem menő, mert egy pasi attól jó pasi, hogy minél több nőt ágyba tudott vinni.

Bár önbizalomnak nem vagyok híján (bármikor leszólítok egy nőt), mégis mindig lapátra tesznek, mikor a kapcsolatok és a tapasztalat kerülnek kivesézésre, s így én is gondolkozom a prostin, hogy végre leromboljam ezt az áttörhetetlen gátat.

2015. aug. 22. 10:44
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
szűz lánnyal és legyen szerelemből.
2015. aug. 22. 10:46
 5/17 anonim ***** válasza:
azzal a lánnyal aki testszik, akiért odavagy és fordítva
2015. aug. 22. 11:08
 6/17 anonim ***** válasza:
#3 Nem mondod, hogy bevallod a lánynak, hogy szűz vagy? Ez az egyik legnagyobb balf_szság, amit csajozásnál el lehet követni.
2015. aug. 22. 11:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

#6-os:

Lehet igazad van, végül is a legjobb dolog hazugságra építeni egy kapcsolatot.

2015. aug. 22. 11:11
 8/17 anonim ***** válasza:
Bár már elhangzott, de egyetértek azzal, hogy legyen az akár első, akár a sokadik alkalom, azzal szeretkezz, akivel kölcsönösen szeretitek egymást! A többi csak maszatolás!
2015. aug. 22. 11:31
 9/17 anonim ***** válasza:
9%
#7 A nőknek sajnos muszáj hazudni néha. Nehogy azt hidd, hogy ők nem szoktak hazudni neked!
2015. aug. 22. 11:38
 10/17 anonim ***** válasza:
#9 Már nem azért, de ha valaki szűz, tapasztalatlan, netán kissé esetlen is...gondolod, hogy az élesben nem fog kiderülni? Az meg csak még kínosabb helyzetet szülne...
2015. aug. 22. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!