Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ér annyit az egyutt alvás, hogy másnap smink nélkul, csapzott hajjal lássátok a csajotokat?
Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 09:46
31/37 anonim válasza:
"a csajok ezt nehezen veszik le, hogy este én már nem akarok veluk aludni"
Állj a sarkadra, beszélj! tedd világossá hogy mit akarsz, és mit nem. Vedd észre ha csak az ingyenszállást látják benned, így a fejedre fognak nőni és azt a keveset is kicsalják tőled, amid van!
32/37 anonim válasza:
haha, az én barátnőm alapból nem sminkel, és göndör haja van, amit amúgy is nehéz kezelni, szóval win-win szituáció 19/F
33/37 anonim válasza:
nem tudom nálad, hogy megy de az én barátnőm alapból nincs úgy szarrá sminkelve állandóan, hogy megijedjek tőle reggel. ha csak átjön hozzám alapból nem sminkelni ki magát, szóval nem úgy fekszünk le. a kócos haj meg szexi.
34/37 anonim válasza:
Miért ne érne annyit nem is értem a kérdés lényegét ez alap .. még az egyéjszakásokkal is szeretek együtt aludni még mindig jobb mint egyedül.. 19/F
35/37 anonim válasza:
Nincs is annál jobb, mint másnap reggel felébredni a barátnőm mellett, akinek kócos a haja, és nincs rajta smink. :)
Attól, hogy te érzelmileg nulla vagy, még nem mindenki az. :D
36/37 anonim válasza:
kérdező!! hogy te egy mekkora tahó állat vagy!valószínűleg azért akarsz csak a szexre találkozni a lányokkal mert többre nem kellenél nekik! undorító vagy azok alapján amit ide írtál!!!!!!szánalmas köcsög
37/37 anonim válasza:
Menj k*rvázni. Nincs jobb tanács ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!