Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ér annyit az egyutt alvás, hogy másnap smink
nélkul, csapzott hajjal lássátok a csajotokat?
Szerintem nem wanda irónikus volt bár te ezt úgysem érted... :D ha már ugyis te lennél aki elő teremti a pénzt a nő meg csak elköltené akkor javaslom teremts elő orbitális sok lóvét mert prostin kívül nem lesz nő aki hozzád érjen...
2015. okt. 30. 10:48
22/37 A kérdező kommentje:
Mert a csajok ezt nehezen veszik le, hogy este én már nem akarok veluk aludni és ha mégis megtorténik, akkor legalább reggel kelnének fel hamarabb, hogy rendbe rakják magukat.
Ha eloteremted a sok penzt, akkor a nonek tetethetsz muszempillat ami allandon szep es nem kell smink, fesulkodes egy perc, es botoxof h ne legyen gyurott az arca....
Egyebkent tenyleg nem marad mas mint a prosti... Csak gumiban. szoval te valasztasz!
2015. okt. 30. 10:51
24/37 A kérdező kommentje:
cbres te meg azt nem érted, hogy egy mezei, csóró kidobóként is van elég csaj, hogy "hozzámérjen" csak szeretném, hogy letiplizzenek mielott elalszom.
Néhány félhomályban szövődött románcot leszámítva, soha nem lepődtem meg a reggeli látvány miatt.
Nekem megéri, és nem zavar. Épp úgy ahogy a lányokat sem zavarja a csapzott fejem, és ha reggelinél netán beszélgetnék. Ellenben veled, akit ugye zavar, és valószínűleg a hölgyek is megkönnyebbülnek, ha nem jártatod a szád. Kivéve persze, ha találsz olyan önkénteskedőt... ;)
2015. okt. 30. 10:53
Horváth Karcsi alkoholista kedvencünk után szabadon:
Az aki szép, az reggel is szép,
2015. okt. 30. 10:54
Ne szívjátok mellre a kérdést, mert csak provokáció! A kérdezőnek az a fétise van, hogy a csajok, köcsög rohadt disznónak tartsák! Ettől boldog! Most biztosan célba ért!
F/60
2015. okt. 30. 11:00
Akkor is retardált vagy...ha azt kérdezted vna,h gáze h te így álsz a dologhoz akkor megkatad volna,h "gáz".Azt kérdezted,h megérie...igen megéri...de ha te ilyen idióta húlyegyerek módjára álsz a dologhoz akkor ezt soha nemfogod megérteni.Fogadd el a válaszokat a kérdésedre és lépj tovább...
2015. okt. 30. 11:00
tyű, gondolom, te olyan vagy, mint Barney, aki gyűretlen selyemöltönypizsamában alszik :D
2015. okt. 30. 11:09
30/37 A kérdező kommentje:
#29 Ha az onértékelésemet másokra bíznám mint ahogy te mondod, na az lenne az igazi gáz. Koszi de én tudom, hogy nekem mi a jó, csak kiváncsi voltam arra, hogy más is így érez-e itt. Esetleg van -e olyan aki annyira nem fosik a maganytól, hogy bevállal egy teljes életet ilyen fajta megalkuvás nélkul.
Kapcsolódó kérdések: