Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ér annyit az egyutt alvás, hogy másnap smink nélkul, csapzott hajjal lássátok a csajotokat?
Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 09:46
11/37 A kérdező kommentje:
#10 Abszolút nem is akarok megnosulni.
2015. okt. 30. 10:13
12/37 anonim válasza:
Ilyen stílussal nem is lenne aki hozzád menne :D
13/37 anonim válasza:
Ja Steinberg ne rendőrösködj! Ha ő 12évesen hülyeségeket akar kérdezni akkor hagy kérdezzen...majd kinövi ha egyszer nem csakmonitoron át meg az utcán sétálva lát nőt... :D
14/37 anonim válasza:
Akkor az ottalvás részt hagyd ki. Illetve mindig jó előre jelentkezz be a csajnál. Ha beteg, ne látogasd meg. kerüld a szeles időjárást vele. A strandot és egyéb nedvesebb közegeket, stb...
Hidd el, így igazán izgalmas kapcsolatod lesz!
15/37 anonim válasza:
Mondjuk a haj igaz rám, de általában nem hordok sminket :/
16/37 anonim válasza:
Megnyugtató, hogy nem akarsz megnősülni. Így legalább nem szembesülsz azzal, hogy a nők naponta szarnak, havonta menstruálnak, időnként hánynak, egy egész napos túra után büdös a lábuk, időnként a hónaljuk is, ráadásul terhesen elformátlanodnak, mint egy hordó. Ja! És 30-40 év alatt meg is öregszenek.
17/37 A kérdező kommentje:
Na látod, érted te ezt Wanda7. Tudok én ezekrol a dolgokról, csak nem szeretem oket. Nekem is van rossz oldalam, amihez nincs kedvem, hogy megosszam mással. Csak a szexre találkozzunk, cserébe viszont az legyen olyan mint a tuzijáték. Kész. Beszélgetni úgy is jobb a barátokkal, a kozos tervezés meg általában csak annyit jelent, hogy én megteremtem a pénzt o meg elkolti. Koszi de nekem a jó szex boven elég lesz.
2015. okt. 30. 10:42
18/37 Költőnő? válasza:
ha ennyire raj az életed és ennyire tudod; mire a kérdés?:)
Úgy látom, te konkrét élettudattal jöttél a világra:)
19/37 anonim válasza:
Akkor egyszerű a megoldás. Prosti. Szépen kisminkelve fogad, megvan a tűzijáték, megtörlöd a farkad, hazamész.
Ha nincs több kérdés, lapozhatunk. :D
20/37 anonim válasza:
"Nekem is van rossz oldalam, "...szerintem neked csak az van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!