Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha voltam 20 lánnyal és egy azt mondja, hogy NAGYON rossz vagyok az ágyban, akkor ne nagyon törödjek vele?
Ő megmondta, hogy nagoyn szerencsétlen vagyok,
de sokkal több lány megmondta hogy jó vagyok
meg hát vissza is jártam, ez magáért beszél
PEDIG 21 évesen még szüz voltam
most 26 vagyok
Ha a barátnőd azt mondja rossz vagy, akkor neki az vagy. Minden lány más és más, ahogy minden srác is.
Attól mert sok nővel voltél még lehetsz pocsék. Több ok miatt is. Béna vagy és nem figyelsz a csajokra. Vagy. Eddigi csajok azt sem tudták mi a jó nekik és nagyban örültek annak amit nyújtottál nekik, így te jogosan hiszed azt, hogy tök jó vagy, vagy pedig nem volt jó nekik de nem merték mondani, nehogy megsértsenek, és inkább eljátszották, hogy de rohadt jó volt (erre is mennyi példa van sajnos, és a lányok nem gondoljál végig, hogy ezzel mekkora baklövést követnek el).
Vagy lehet, hogy az eddigi csajaidnak jó volt amit csináltál, nagyjából hasonlítottak az igényeik, míg a mostani más, és máshoz szokott.
Megoldás. Kérdezd, mi jó, mit hogyan szeretne, irányítson ha kell, te figyelj rá a visszajelzéseire, hogy mit élvez, és nem lesz gond.
hát figyi én nem vagyok joképü, ugyhogy velem nem fognak eljönni a lányok dugni, csak akkor ha tudják hogy jo lesz nekik.
mert szép fiukkal elmennek, ott megéri bevállalni a kockázatot, hogy esetleg béna lesz.
de a szép fiunak meg nem merik megmondani ez tényleg igy van.
Ez klisé.
Jó külsővel könnyebb csajozni, de nincs a homlokodra írva, hogy jó vagy az ágyban, hiába nem vagy mutatós darab. :)
Ez hülyeség.
Mondom, beszélj a barátnőddel, mondja el mi nem OK neki, ne csak azt mondja, hogy nem jó, mert az kevés, ha kell irányítson közbe, mert az neki is és neked is csak hasznotokra válik, méghozzá gyorsan, ha figyelmes vagy és követed. Ha pedig mindketten élvezitek, az mindkettőtöknek csak jó. :)
Ilyen egyszerű.
Az is lehet, hogy ennek a lánynak volt kapcsolata ahol földrengés volt minden egyes szeretkezés és ahhoz viszonyítja.
Az hogy jó e valaki nagyon relatív, egy kezdő is lehet jó ha pont eltalálja mi kell a lánynak előtte, úgy a gyakorlott is lehet béna ha valami sémát dob be ami általában bejön a lányoknak, de nem veszi észre, hogy az adottnak ez nagyon nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!