Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha voltam 20 lánnyal és egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha voltam 20 lánnyal és egy azt mondja, hogy NAGYON rossz vagyok az ágyban, akkor ne nagyon törödjek vele?

Figyelt kérdés

Ő megmondta, hogy nagoyn szerencsétlen vagyok,

de sokkal több lány megmondta hogy jó vagyok

meg hát vissza is jártam, ez magáért beszél

PEDIG 21 évesen még szüz voltam

most 26 vagyok

2015. okt. 29. 22:26
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*vissza is jártaK
2015. okt. 29. 22:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerinted milyen vagy?Törődsz a lányokkal vagy csak ba-szod őket?
2015. okt. 29. 22:29
 3/15 A kérdező kommentje:

én saját megítélésem szerint NEM vagyok rossz

gyakorlat bizonyitja

2015. okt. 29. 22:30
 4/15 anonim ***** válasza:

Kell pár alkalom beolajozódjanak dolgok plusz mindegyik lehetett rossz, így jónak hiszi a semmit is.

Ezek persze csak lehetőségek.

2015. okt. 29. 22:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy csak egy mondta hogy rossz volt.Jelentheti azt is hogy csak ő volt egyedül őszinte.A többi akinek esetleg szintén nem volt jó,csak nem akart megsérteni.

A lényeg hogy van önbizalmad.

2015. okt. 29. 23:21
 6/15 anonim ***** válasza:
ne törődj vele nem ér annyit hogy ezzel foglalkozz, ha ennyi lánnyal voltál már akkor biztosan rájöttél magadtól is hogy minddel más.. nos a nőknek is így van mindenkivel más.. lehet hogy neki veled pont szar volt.. na és? akkor nem mész oda többet ennyi :D
2015. okt. 29. 23:30
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha a szex rossz, akkor is jó!
2015. okt. 30. 02:42
 8/15 anonim ***** válasza:
5 év alatt 20 lánnyal voltál? Akkor képtelen vagy összecsiszolódni olyan lánnyal akinek nem megy minden azonnal, akit meg kéne tanulni. Jó nem lehetsz az biztos, legfeljebb átlagos az olyan lánynak akinek nincsenek orgazmus problémái. Ne aggódj, még fejlődhetsz.
2015. okt. 30. 07:43
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne vedd fel. Lehet ő máshoz van szokva, vagy rossz napja volt. Ha 19 szerint jó vagy akkor jó vagy. 22/f
2015. nov. 16. 09:46
 10/15 A kérdező kommentje:

csak tzudod mi a baj?

az hogy a lányok mégis inkább a joképüekkel mennek el, ott nem baj, hogyha esetleg béna lesz a fiu...

tehát ha pl a saját ismerőseik ajánlgatnának engem, tehát bizonyosságuk lenne, hogy velem jo lesz, még akkor is a szép fiuval mennének el inkább, akiről semmit sem tudnak

2015. nov. 16. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!