Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a spriccelés hogyan müködik?
Voltam már pár nővel, sosem tudtam hogy most elélvezett a lány vagy mivan, szerencsére nem is pörögtem rá arra, hogy kiszolgáljam, mert az nagyon agyoncsapja a hangulatot, ha a pasi pedálozik az ágyban, hogy a "nőnek jó legyen"
most vagy tudja kiélgiteni, vagy nem. De ne próbálja :D
Hétvégén feljött egy nő tinderről, 40 feletti volt, de elég jól nézett még ki.
És eleve az volt a kiírása tinderen minimálisan burkolt formában, hogy ő neki a nagy méret a jó :(
na most tudni kell, hogy nekem annyira nagy nincsen. Meg én csak 26 vagyok és nem is nézek ki annyira jól, hogy most állat legyek az ágyban.
Aztán mégis jött a lé, amikor vonaglott...utána meg ujjazástól. Igazából nem volt annyira nehéz kiváltani, meg is mutatta mit csináljak.
Akkor más lánynál is ezt kell csinálni, és előbb utóbb hátha sikerül?
Már nem mintha létszükséglet lenne, mert azért lássátok be, hogy eléggé punci szaga van ennek a lének :(
jaaaaj na:D nem votl büdi menet közben.
túlélésre játszom, tehát azzal dugok, aki hagyja. és nem bün ronda. :(
sajnos olyan nálam nem játszik, hogy azt szedjem fel aki tényleg tetszik. Mert annak én nem kellek.
háááát nemtom, de eddig sok lánynál láttam, hogy megszagolták a gcccis kezüket utánam :D
szerintem ösztönösen.
igazából meg van most egy lány és azért kattant rám újból, mert nyilvánvalóvá vált előtte, hogy kinyalnám a fenekét.
sajnos rá van pörögve a témára :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!