Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a spriccelés hogyan müködik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a spriccelés hogyan müködik?

Figyelt kérdés

Voltam már pár nővel, sosem tudtam hogy most elélvezett a lány vagy mivan, szerencsére nem is pörögtem rá arra, hogy kiszolgáljam, mert az nagyon agyoncsapja a hangulatot, ha a pasi pedálozik az ágyban, hogy a "nőnek jó legyen"

most vagy tudja kiélgiteni, vagy nem. De ne próbálja :D

Hétvégén feljött egy nő tinderről, 40 feletti volt, de elég jól nézett még ki.

És eleve az volt a kiírása tinderen minimálisan burkolt formában, hogy ő neki a nagy méret a jó :(

na most tudni kell, hogy nekem annyira nagy nincsen. Meg én csak 26 vagyok és nem is nézek ki annyira jól, hogy most állat legyek az ágyban.

Aztán mégis jött a lé, amikor vonaglott...utána meg ujjazástól. Igazából nem volt annyira nehéz kiváltani, meg is mutatta mit csináljak.

Akkor más lánynál is ezt kell csinálni, és előbb utóbb hátha sikerül?

Már nem mintha létszükséglet lenne, mert azért lássátok be, hogy eléggé punci szaga van ennek a lének :(

2015. okt. 29. 10:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%

Bocsánat, de a kérdező nem azt írja, hogy ha egyszer-egyszer nem elégül ki a nő, akkor nem szabad arra rágörcsölni, hanem azt, hogy "SOSEM tudtam hogy most elélvezett a lány vagy mivan". Hát basszus, ha egy fikarcnyit is érdekelné, akkor csak tudná, vagy legalább megkérdezné.

Nem kell ahhoz női fül, hogy azt halljam ki ebből, a kérdező nagy ívben szarja lefelé, hogy mi van a nővel alatta, csak egy fontos számára, az ő hangulata ne legyen agyoncsapva. Mert az már olyan macerás, hogy a nőt kielégítse. Vagy legalább megpróbálja.

2015. okt. 29. 11:24
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

11-es, ez lehet szimpla tapasztalatlanság is, és csak azért nem szabad lehurrogni, mert tapasztalatlan. Amúgy tinderről szedte a nőjét, persze hogy nem érdekli annyira, mintha egy vele egykorú barátnője lenne, akit neagyisten még szeret is.

8-as voltam.

2015. okt. 29. 11:37
 13/27 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudtam, hogy a minőségi szexet életkor és megismerkedési körülmények szerint osztják.

Nekem 15 évvel fiatalabb barátom van, és baromira fontos neki, hogy én élvezzem az együttléteket, de sőt, ő pont azt élvezi, hogy én élvezem, és ebben hasonlítunk egymásra. Ja, és egy netes oldalról szedett össze.

2015. okt. 29. 11:42
 14/27 anonim ***** válasza:
Egy netes oldalról szedett össze DE! jártok, együtt vagytok, nem csak egy alkalom oszt cső.
2015. okt. 29. 11:51
 15/27 A kérdező kommentje:

hát már bocs, de én ha elérem, hogy egy nő lefekszik velem, akkor miért rugnám ki utána?

ezt akkor teszem, ha nagyon ronda

de sajnos voltmár olyan, hogy ronda nővel is dugtam többször:(

mert egyszerüen nem válogathatok, a tulélésre játszom ebben a témában (is)

ugyhogy én ezzel a nővel is dugnék még, de sajnos nem pesten lakik és nehéz összehozni, h mindenki ráérjen.

persze nem kizárt, hogy még találkozom vele.

2015. okt. 29. 11:55
 16/27 anonim ***** válasza:

Ezt a kritikán aluli szexuális kultúrát ... komolyan szánalmas.

Egyébként kérdező: próbáld ki, hogy mit kaphatsz egy kielégült, hálás nőtől ... megéri foglalkozni velük ;-) ... amikor hálásak, akkor bármit megtesznek :-D

2015. okt. 29. 12:47
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

No, akkor tisztázzunk néhány dolgot, mert komoly félreértések vannak itten...

1. Az, hogy a nőnek van-e orgazmusa, 90%-ban a nőn múlik. Ellentétben a férfiakkal, nekünk, nőknek meg kell tanulnunk az orgazmust, különösen igaz ez a hüvelyi orgazmusra. Ahogy mások is írták: a nők jelentős részének (felmérések szerint valahol 50 és 85% között) még soha életében nem volt hüvelyi orgazmusa. Ez egyrészt korfüggő, másrészt "akarat" kérdése is, hiszen ha a nő meg akarja tanulni élvezni a szexet, akkor jó eséllyel meg is fogja tudni, ha viszont elintézi azzal, hogy neki úgysem sikerül, akkor akár oda is eljuthat, hogy kerüli, vagy kötelezettségként éli meg. A 40 feletti nő, akivel voltál, tisztában van a saját szexualitásával, meg tudja élni az élvezetet, képes irányítani, hogy mi a jó neki. Ő már rendelkezik azzal a szexkultúrával, amivel mások esetleg (még) nem. De ez rajta múlik, nem rajtad.

2. A nőknek nem arra van szüksége, hogy egy nagy fallosszal órákig döngessék őket. Jelenlegi párkapcsolatomban hónapokba telt leépítenem ezt a tévhitet. Arra van szükségünk, hogy figyeljenek oda az igényeinkre. NÉHA az az igény, hogy órákig döngessenek, máskor meg egy finom, érzéki szeretkezésre vágyunk. Ha utóbbi esetben a párom a falhoz vágva akar megdöngetni, akkor nem fogom élvezni, és fordítva sem. Ezért fontos a kommunikáció, az egymásra hangolódás. (Itt kívánom megjegyezni: alkalmi kapcsolatban azért ritka, hogy érzéki szeretkezésre vágyna a nő, ezért aggályos, hogy ha "rászoksz" erre, akkor egy valódi társkapcsolatban képtelen leszel meghitt szerelmeskedésre...)

3. A spriccelést ne tekintsd a nő élvezetének a jelének, vagy fokmérőjének. A nők egy része anatómiailag képtelen a spriccelésre. Amúgy a G-pont direkt ingerlésével váltható ki, ha kiváltható (elsősorban kézzel, de pénisszel is tudod ingerelni, ehhez azonban nem kell nagy méret, a G-pont ugyanis max. 5 centire van a hüvelybemenettől... a pénisz alakja és a póz sokkal inkább számít ebből a szempontból, mint a méret). Mindenesetre attól, hogy egy nő nem spriccel, még élvezheti a szexet.

4. Ha viszolyogsz a punciszagtól, nem biztos, hogy a szex neked való... az ugyanis minden esetben a testnedvek cseréjével jár... és akkor teljes a szexualitás, ha a felek nem undorodnak egymás nedveitől, és a sajátjuktól...

2015. okt. 29. 12:48
 18/27 A kérdező kommentje:

háűt én nem vagyok finnyás, mint mondtam elég ronda nőket is bevállaltam, mert a tulélésre játszom .(

de azért annak a törölköző amire ráélvezett elég jo kis szagot generált másnapra a szennyestartóban

2015. okt. 29. 12:59
 19/27 anonim ***** válasza:
# 18: miért, szerinted a sperma milyen szagú másnapra???
2015. okt. 29. 13:17
 20/27 anonim ***** válasza:

Igen,ha elélvezik és spriccel egy nagyot az rohadt büdös,ha beleszárad a türcsibe. Tehát: Azonnal dobd ki a mosógépbe,mas ruha ne legyen benne,60fok 1000fordulatszám,öblítő és mosószer. Taadáá.:D Én így csinálom. Ha erre nincs alkalom kiteríted valahova száradni,radiátor,szárító és utána mosógép. Szóval ne a szennyestartóba. Menet közben is büdös volt? Mert azt már nem hinné. Annak csak beleszáradva és poshadva a törölközőben van ilyen szaga. Ha viszont alapból is büdinek találod és nem izgat,hanem zavar,akkor meg nem értem miért akarod más nőnél is elérni.

Valószínűleg ez függ attól is,hogy valaki képes rá,valaki meg nem. Meg tényleg sokat számít,hogy az illető gátlástalan tudjon lenni. Nekem is szokott lenni,de semmilyen extra technika nem kell hozzá. Ha meg ezt undinak vagy büdösnek tartaná egy férfi,akkor inkább nem szexelnék vele.

Amúgy meg mi ez a szöveg,hogy a túlélésre játszol.... Huuu...ne válaszold meg.:D

2015. okt. 29. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!