Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinéznézet ebből a lányból, hogy ilyet csinál? Lányok ti be mernétek ilyet vállalni?
Én ezen az oldalon akkor hiszek már el valamit, ha közös fotóval és személyi igazolvánnyal bizonyítják :D...annyi kamut olvastam.
Általában mindenki nagyon könnyen osztja a nőket itt, hogy telibeszart búvárruha stb... aztán ozzhon rángatja a farkát csak :D nem hogy barátnő...
Kamu vagy nem kamu, a szavad mit sem ér így névtelenül. Ez az internet.
Én amúgy egy 26 éves végzős orvostanhallgató 'n..igger' (ahogy hívjátok) vagyok Dél-Szudánból, csak mondom... Itt tanulok Budapesten... Nekem 23 centis farkam van, imádják a magyar lányok. Az ilyen búvárruhák csak szidják a magyarokat, milyen puhák és kicsi a f..szuk. De ennél 100x jobb csajokat dugtam már meg Bp-n, de ezt a búvárruhát se vetem meg, jó bubble butt. Jobb mint a vékony csontos csajok.
Meg lehet keresni facebookon privátban. Csajok jelentkezzetek, ha akartok látni élőben egy igazi farkat, nem ezeket a vézna, sápadt fehéreket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!