Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinéznézet ebből a lányból,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinéznézet ebből a lányból, hogy ilyet csinál? Lányok ti be mernétek ilyet vállalni?

Figyelt kérdés
[link]

2015. okt. 29. 00:49
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
34%

Én ezen az oldalon akkor hiszek már el valamit, ha közös fotóval és személyi igazolvánnyal bizonyítják :D...annyi kamut olvastam.

Általában mindenki nagyon könnyen osztja a nőket itt, hogy telibeszart búvárruha stb... aztán ozzhon rángatja a farkát csak :D nem hogy barátnő...

Kamu vagy nem kamu, a szavad mit sem ér így névtelenül. Ez az internet.

2016. jan. 15. 15:03
 32/49 anonim ***** válasza:
Ja majd mindjárt beszkennelem neked az összes okiratom, hogy higgy nekem, nem az, hogy pont leszarom, hogy interneten egy névtelen és arctalan ember mit hisz el és mit nem. looool
2016. jan. 15. 15:39
 33/49 anonim ***** válasza:
50%

Én amúgy egy 26 éves végzős orvostanhallgató 'n..igger' (ahogy hívjátok) vagyok Dél-Szudánból, csak mondom... Itt tanulok Budapesten... Nekem 23 centis farkam van, imádják a magyar lányok. Az ilyen búvárruhák csak szidják a magyarokat, milyen puhák és kicsi a f..szuk. De ennél 100x jobb csajokat dugtam már meg Bp-n, de ezt a búvárruhát se vetem meg, jó bubble butt. Jobb mint a vékony csontos csajok.

Meg lehet keresni facebookon privátban. Csajok jelentkezzetek, ha akartok látni élőben egy igazi farkat, nem ezeket a vézna, sápadt fehéreket :D

2016. jan. 15. 15:52
 34/49 anonim ***** válasza:
látom agyadra ment a pinahiány
2016. jan. 15. 15:57
 35/49 anonim ***** válasza:
32%
Veletek ellentétben én névvel vállalom magamat. Facebookon is folytathatjuk tőlem. :P
2016. jan. 15. 15:59
 36/49 anonim ***** válasza:
60%
na linkeld
2016. jan. 15. 16:00
 37/49 anonim ***** válasza:
60%
mi lesz már? még mindig nem kaptam meg a face linked... nem érek rá egész nap :D
2016. jan. 15. 16:05
 38/49 anonim ***** válasza:
26%
Már megadtam egy lánynak itt, vele beszélgetek is... Ennyi.
2016. jan. 15. 16:40
 39/49 anonim ***** válasza:
65%
Istenem mekkora kamu vagy :D szerencsétlen
2016. jan. 15. 16:48
 40/49 anonim ***** válasza:
11%
Nekem megadta a FB-jét :D azt hittem kamuzik... de válaszolt ott a levelemre. Bár nem az esetem egy fekete srác (van barátom)... de az a méret izgató. :3 Pasimnak csak átlagos 19 cm. Ne írjatok neki, foglalóztam :P
2016. jan. 15. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!