Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinéznézet ebből a lányból,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinéznézet ebből a lányból, hogy ilyet csinál? Lányok ti be mernétek ilyet vállalni?

Figyelt kérdés
[link]

2015. okt. 29. 00:49
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

Majd úgy lesz. :-)

Addig is ítélkezzetek itt aztán meg szaladjatok a tévé elé nézni az éjjel nappal Budapestet. Ott csupa erkölcsös szereplőt láthattok.

2015. okt. 30. 18:36
 12/49 anonim ***** válasza:
Ezt az éjjel-nappal Budapest dolgot miből következtetted ki? Mert előbb nézném ki olyan emberből mint te, hogy nézi. Vagy most csak idemásoltál egy "oltást" amit neked írtak egy másik kérdés alatt? Mert ebbe még helyesírási hiba sem volt kivételesen. Egyébként egy részt sem láttam.
2015. okt. 30. 19:04
 13/49 anonim válasza:
Én nem a lány helyében lennék hanem a fiu helyében örülnek egy ilyen nagy szerszámnak!
2015. okt. 30. 21:48
 14/49 anonim ***** válasza:
Sztem felesleges ekkora szerszám, van vagy 25 centi... kettérepedne a legtöbb csaj méhszája, nem éveznék... ez a csaj gondolom 2.5 literes kólásüveggel tágítja otthon magát
2015. okt. 30. 21:58
 15/49 anonim ***** válasza:
:)
2015. nov. 1. 18:56
 16/49 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó ezt a tartalmas választ, így legalább nem tudom kiemelni még egy ideig
2015. nov. 1. 19:48
 17/49 anonim ***** válasza:
imádom az aranyos kinézetű ribiket
2015. nov. 8. 07:36
 18/49 Joe.38 ***** válasza:
Kinèznèd ? Hm..... majd megtanulod , hogy amire a szüleid meg a tanàraid tanítottak hogy a női WC mindig tiszta. Meg a lànyok gyengèk. Meg àrtatalnok. Majd ràdöbbensz ez pont az ellenkezóje.
2015. nov. 16. 22:30
 19/49 anonim ***** válasza:

Én egy ilyet mernék bevállalni, mint ez a fehér Wartburg:

https://www.youtube.com/watch?v=5kQNgZiPvAk

Uhhhhhhhhhh az a hang o.O

2015. nov. 16. 23:15
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne irigyeljétek a túl nagy farkú férfiakat. Én nekem volt dolgom egyel, de egy idő után már baromira fájt és kértem ne csinálja, nem is ő lett a végső párom. Tény hogy a hüvely tud tágulni de nem akarok egy nagy tág pina lenni. :D
2015. nov. 17. 01:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!