Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti le mernétek tapizni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti le mernétek tapizni egy orosz pincérnőt?

Figyelt kérdés
[link]
2015. szept. 30. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
de kemény a kis csaj :D simán! sőt őt fogdosnám igazán!
2015. szept. 30. 19:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet az étlap kazánlemezből volt. D
2015. szept. 30. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugye keményfedelű volt az étlap?
2015. szept. 30. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:
:D tudnák mit mesélni... én már fogtam meg pincér nő seggét igaz nem orosz volt de a pasija Igen.
2015. szept. 30. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egyet se, magyart se... Bunkó dolog.
2015. szept. 30. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Ki is nyalnám.
2015. szept. 30. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, sem oroszt se semmilyen nemzetiségűt, kinőttem a fogdosós korszakomból, annak idején simán fogdostam a csajokat, igaz olyanokat akit ismertem látásból, de előfordult olyan is,hogy idegen csajnak fogtam meg a seggét az utcán, bár akkor olyan 17-18 éves voltam kb.
2015. szept. 30. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Én egyszer, 14 évesen fogtam meg a metrón egy kb 30 éves nő fenekét. Még nem is szólt semmit, haladtam beljebb.

Aztán amikor már sokan vették észre azok közül, akik ismernek, és a nő is észre vette hogy észre vették, szólt hogy ezt nem kéne.

De életemben akkor fogtam először olyan nő fenekét, akit nem is ismerek és kb kétszer annyi idős mint én. Szerintem ha nem buktam volna le, hagyta volna, hogy simizzem még a punciját is. És hát elég forró volt...

2015. szept. 30. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!