Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek a szexpartnerembe szerelmes?
Hosszú évek együtt vagyunk. És ő az a személy,aki mindig mellettem volt-meghallgatott ,és sose hagyott magamra. Jó vele a szex,szeretek vele lenni.
Szóval ,hogy ne legyek belé megint szerelmes?
Az ember sokszor nem tud parancsolni az érzelmeinek. Erre nagyon sok példa van a történelemben, az irodalomban, a napi életben.
Megint? Ajjaj!
Szóval egyszer már kiszerettél belőle? De utána is együttmaradtatok? És most újra szereted? Akkor soha nem is szerettél ki belőle.
Miért kell kiszeretned belőle? Ő nem viszonozza?
Hát akkor ne szexeljetek többet, ennyi az egész. Így csak magadat kínzod.
3-as volt közbe egy párkapcsolatom,de vége lett.És most megint sikerült a szexpartnerrel úgy összejönni.
Igen ő szerintem nem viszonozza ,vagyos valamilyen szinten biztos érez valamit,de nem hiszem. Nem tudok rajta kiigazodni. Viszont nekem kell a szex. Ő saknos viszont nős.
Én egyedülálló, független nő vagyok és nagyon szerelmes tudnék lenni a szexpartnerembe. Az is voltam eredetileg, de amikor kiderült, hogy nős, az azért visszavett a lendületből. De akkorra már megfogott....
Szóval szégyellem magam, de még vele vagyok. Amikor feltörnek az érzelmeim, mindig elmondom magamnak, hogy ez egy nős pasi aki csalja a feleségét, a gyermeke anyját. Mindig is csalta. Tehát engem is csalna valószínűleg ha én lennék a felesége. Hidd el, működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!