Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok sokáig lovagolni, mit tegyek?
Guggolva tényleg nagyon fárasztó, de térdelő helyzetben nem annyira, és közben rá lehet borulni a férfi mellkasára pihenni. Próbálgassátok a különböző helyzeteket.
Nem hiszem, hogy a párod megunná, ha a sok kipróbált póz közül egyet ritkábban használnátok.
Ha térdelve lovagolsz lehet ám csípőből is dolgozni, nem csak fel le emelkedni a cerkán. Benned van tövig és te előre, hátra csúszkálsz rajta az is izgató ugyanannyira, mint a fel-le játék.
De körözhetsz is a csípőddel.
Hastáncos csajok előnyben! :D
Én is hastáncolok és kifejezetten előnyös ilyen helyzetben. :)) Nem azt mondom iratkozz be, de youtubeon nézz meg egy két csípőmozgást, jót tesz az egészségnek is, hajlékonyabb leszel, kitartóbb.
Nekem is ez a problémám és ha a fel-le mozdulatokban elfáradok, átváltok előre- hátra mozgásra és ezt a barátom is jobban élvezi!
érdekes h nekem is a talpam és a vádlim görcsöl be nem egyszer - sajnos
és ott akkor vége is mert nagyon fáj :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!