Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha a elöször csinálta és egyszer kétszer öklendeztem szopás közben? Hogy lehet ezt elkerülni? (nem tövig vettem be, nem azért volt)
Egyszerű. Ne kapd be annyira. Csak a makk legyen a szádban, izgasd a nyelveddel, szopogasd, mint a pálcikás nyalókát, szívogassad. Közben a kezeddel a fitymáját húzogathatod. Amúgy meg nem gáz, biztosan szokatlan, fura volt. Remélem, fürödtetek előtte.
16/L
A 3-asnak 16 évesen már ennyi tapasztalat van? Hm, biztos Calipponak nézte a fhaszt. :)
A megoldás: hosszú hajat kell növesztened, két cuki copfba fogni, hogy a pasas abba kapaszkodva tömje meg a torokodat.
Azért jó lenne tudni, hogy mitől öklendeztél, mert undorodtál a szádban lévő faroktól, vagy mert ingerelte torkodat, és beindult a garatreflexed. A kettő között lehet érezni a különbséget.
Ha undorodsz tőle, azzal nincs mit kezdeni, talán majd idővel elmúlik.
Ha reflexes volt az öklendezés, akkor eleinte ne vedd be annyira mélyen, csak addig, amíg nem öklendezel. Ha ezt már megszoktad, akkor lehet mélyebbre.
És ha úgy érzed, hogy hányni fogsz, akkor azonnal hagyd abba, nehogy félrenyeld a hányadékodat!
az a "13 éves kiscsaj" 17 éves
köszönöm a válaszokat, egyáltalán nem hánytam, söt a közelébe se voltam, csak egyszer öklendeztem de fura mert ilyen reflexnek tűnt viszont szinte csak a makk volt a számban..
és még arra is goldoltam hogy a barátom nyomta a fejem és lehet hogy attol ilyedtem meg h nem tudom akkor abbahagyni amikor én akarom.. vagy nem tudom de eléggé zavar és jo lenne ezt elkerülni legközelebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!