Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vaginális vagy anális szex?
Igazad van 6os. De hidd el nem ugyanaz a kettő.
2015. okt. 24. 13:53
#6 vagyok - hát ezt mondom én is, hogy a kettő nem ugyanaz!
A g-pontos orgazmusnál kb a nő annyira élvezi a szexet, hogy úgy érzi mindjárt meghal. Most ez ellentmondásosnak tűnik, de mégsem az. Aki átélte, az érti. Anális orgazmusnál ilyen nincs, ha mégis, az a nő még nem élte át a g-pontos orgazmust, ezért illeti ilyen jelzőkkel az érzést.
Ehhez kellene egy kis gyakorlás, meg persze hogy te is élvezd a vaginális szexet, ami az ezelőtti válaszodból nem derült ki. Próbálj meg egy nőnek igazi, NŐI orgazmust okozni. A fenéklyuk orgazmus az semmi.
Éééééés... Én nőként szerintem többet tudok ezekről a dolgokról, mint te ;)
2015. okt. 24. 14:24
Nekem az anális nem jön be. Az maradjon meg a bu.z.iknak, nekik más lyuk alternatívájuk nincsen. Szóval vaginális és orális. 32/F
2015. okt. 24. 14:49
análmániás vagyok de vaginális nélkül mit sem ér az egész.
Szerintem a kérdés okafogyott. Legalábbis nekem, ha nincs vaginális anális sincs, de ettől még análmániás vagyok.
2015. okt. 24. 21:29
2-es vagyok.
Vaginális, manuális, orális, és anális!
Az élmény pedig orbitális!
2015. okt. 24. 21:36
Vannak az èletben egyesek àltal ma mèg nem ismert dolgok , törtènèsek. Aki nem vett fel devizahitelt azaz nem tudtàk àtverni az nem èrzi kicsoda szemètsèg embereket rettegèsbe tartani vagy rendőrsèggel " hivatalosan " utcàra dobni. Miközben màr adösàga 150 % àt is kifizette de mèg van bőven hàtra. Valami Dr. Horvàth nevű mai orvos feltalàlta majd sokakon kipröbàlt koleszterin szer elleni vakcinàt kitalàlt. Igazi valódi orvos ès gyógyítani tudja a strokot a làb ès egèszszervezetben a magas kolesztwrint miatti izületi , fàjdalmas mozgàs problèmàt a szív elzsirosodàsa miatti infarktus kockàzatàt 100 % ban. Birósàg elè àllitottàk mostanàban zajlik a büntető pere " nem engedèlyezett szer " hasznàlata miatt. Cigi is cola is Unicum is titkos recept azzokkal joga van mindenkinek rombolni magàt. De új csodaszerrel nem gyógyíthatja önkènt magàt ahhoz nincs joga. Dokit 7 èvre akarjàk becsukni. Ez úgy jön az analhoz , higy ma a nőknek jogai vannak csak jogai . Kötelessègét nem.ismeri ha felhizzàk neki azonnal ordit fröcsög a feminista szàja. Azokat a fèrfiakat kell e tèmàban megkèrdezni akinek nincs autoja de egy èletre 20 èv parkolódíj fizetèsre köteleznek , azaz felesègük elhagyta esetleg egy màsik gazdagabb pasi miatt vagy egyèb galàd meg nem magyaràzható normàlis ok kiatt. De a pasit büntetik. Azaz egy èleten àt tartàs díjra kötelezik. Holott pont a nő volt aki szemèt volt. No az jól tette - e , hogy puniba spriccelt. Inkàbb popiba tette volna. Ma nem nyomorogna. Miközben a nő dörzsölgeti a kezèt ès röhög a markàba. Azaz a jog ma a nőket mint àldozat mutatja vèdi. A nő mindig àldozat a fèrfi alapból bünös. Ha nem így lenne az èletben a jog mèg is így kezeli , ítèli. USA t nem kedvelem. De ott nem alap helyzet nem kiindulàsi pont mint orszàgunkban , hogy a nő mindig ès csak is àldozat. Ma nők a bírók 90 % ban. Ergo èlvezet ès màmor a fèrfiakat porig alàzni ès büntetni. Holott ès akkor is amikor nyilvàn való , higy a nő a mocskk. ( Hivatkoznak a gyerekre ) holott sokszor a pasi mellett jobb lenne a gyereknek. Ennek ellenère a nőnèl hagyjàk mert ez a bírói gyakorlat a fèrfi meg peneljen. Akkor is ha soha nem.làthatja nem nevelheti szàmàra idegen. ( Nincs gyerekem , nincs deviza hitelem ) Egyszerűen csak làtok. Ès meg vagyok döbbenve a liberalizmus hovà vezetett.
2015. okt. 25. 06:27
Talán egyszer kipróbálnám, de am nem szeretem az anált. Vaginális, orális jöhet minden mennyiségben :D
2015. okt. 25. 08:11
Mellette,alap.
mert jó,mert az is lyuk,úgy kell vele foglalkozni mint a többivel.és gyerekáldástól sem kell tartani.
2015. okt. 25. 14:48
#18 nem téged fognak pelenkázni negyven évesen azért, mert te minden nap análoznál...
2015. okt. 26. 00:55
20/22 anonim válasza:
Csak punciba! Mert oda való és nem pedig oda, ahonnan kakil szegény. Az anális egészségtelen és fájdalmas a nőknek. Persze akinek már szétb.szták a végbelében az idegeket, annak már meg sem kottyan. Csak hát egy idő után már azt sem fogja érezni pontosan, hogy most pukiznia kell e, vagy kakilnia.
2015. okt. 27. 20:55
Kapcsolódó kérdések: