Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Vaginális vagy anális szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Vaginális vagy anális szex?

Figyelt kérdés
mellette, ellene,- lehetőleg fiúk

2015. okt. 24. 10:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de nekem az anális szex nem jött be. és mielőtt bárki félreértelmezi, én vagyok a fiú és NEM nekem csinálta a lány az anális behatolást, hanem én neki :)
2015. okt. 24. 10:16
 2/22 anonim ***** válasza:
65%

Vaginális, manuális, orális, és anális!

Mind mellett vagyok!

A sorrend sem kötött! Van amikor az egyikre, van hogy a másikra vágyom jobban! De a recskázás is király olykor!

Főleg házikészítésű műpitével!

2015. okt. 24. 10:20
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén , mire méssz vele ha egyik ezt ír , a másik meg azt. Nem kell ebből népszavazást tartani.
2015. okt. 24. 10:54
 4/22 anonim ***** válasza:
26%
Egyértelnűen az anál. Megfelelően csinálva hihetetlen élményt nyújt a hölgyeknek. ;)
2015. okt. 24. 11:03
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Vaginális. Az anált egyszerűen nem is tervezem kipróbálni, nem vonz és kész.
2015. okt. 24. 11:15
 6/22 anonim ***** válasza:
84%

#Ezszopat: ha a hüvelyi szexet megfelelően csinálnád, az is felejthetetlen élményt nyújthat a nőnek. ;)

Csak ahhoz nem tágítgatás, majd csak böködés kell, hanem megfelelő mozgás. Csak azt lusták megtanulni a férfiak.

Egy g-pontos orgazmus eléréséhez sokkal több szexuális kultúra kell, mint az análhoz, hidd el. ;)

2015. okt. 24. 11:16
 7/22 anonim ***** válasza:
6-os, tegyük hozzá, hogy van akinek kevésbé kell tanulnia. Ebben is két csoportra szokták osztani az embereket. Vannak akik eleve ösztönösen, veleszületetten több szexuális kultúrával, szenvedéllyel rendelkeznek, van akiknek tanulni kell, hogy elérjék azt a szintet. Természetesen a végén ugyanoda jutunk.
2015. okt. 24. 11:24
 8/22 A kérdező kommentje:
köszi eddig a válaszokat!- egyébként lány vagyok, van aki úgy ír mintha fiú lennék
2015. okt. 24. 11:38
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Az első hozzászóló véleményét osztom, nekem sem jön be, pedig a párom ugymond eltűrné. Kipróbáltuk néhányszor, mert ugye van hogy bezakkan az ember, de mégsem kell. F
2015. okt. 24. 11:41
 10/22 aladar12 ***** válasza:
100%
vaginális, de azért kipróbálnám az análisat is.
2015. okt. 24. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!