Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfiakhoz szolnék szerintetek hogyan tovább?
Nos van a munkahelyen egy helység ahová valami ürügyel be fogok csalni egy férfit mondjuk mit szolnátok ehez?
Elkezdenék sikítani oda jönne és mondanám ott szalast valami állat mondjuk patkány vagy ilyesmi.....
most jön az igazi kerdes mit mondjak vagy csináljak hogy egyértelműen vegye a lapot hogy akarom őt ????
Nem vagyok valami bátor ugyhogy valami olyan választ tanácsot tippet adjatok ami nem túl morbid....
köszönöm
ja és 18 év van köztünk én 23 vagyok
és mielőtt háborognának egyesek csaladja nincs de amugy igazsag azerint ha lenne se érdekelne.....
Ehez én béna vagyok
most akkor szoljak gyere mar légyszives dugj meg vagy mi ???
:-D
szia, hogy vagy?
van kedved inni valamit?
mi újság?
hogy vagy?
ezekhez a mondatokhoz nem vagy béna szerintem
Szia.
Kezdjétek el együtt keresni a helységbe a telefonod.(Itt már meg is adtad neki a számod :)) )
Hat engem nem zavarna ha ott cselegszik sem mert mar annyira akarom őt
amugy ez a telefon nem is rosz tetszik jo lesz ez de mondjuk nem mert ha reggel megyek elvégre viszem a telefonom hirtelen meg elveszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!