Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett férfiakhoz szólnék leginkább mik azok a ruhadarabok esetleg külsőségek vagy viselkedés testrész vagy bárakármi ami egy fiatalabb jóval fiatalabb lányban fel tud izgatni szexuálisan és amitől nem nagyon lenne kontrol?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 21:14
11/14 anonim válasza:
Kerdezo, esetleg adjak par tippet hogyan csabitsd el?
12/14 anonim válasza:
ha jo melled van akkor melltartó nélküli feszes ruha
rövid szoknya bugyi nélkül
nekem a rövid szexi sérò jön be
ezzekkel engem eltucc csábitani 36 F
irj ha akarod
13/14 anonim válasza:
Szerintem egy szexi hálóing, vagy baby-doll igazán sikeres lehet ha frissen lefürdesz előtte, egy finom kis parfüm, és persze az is nagyon jó ha tudsz csábító vadmacska lenni.Sok sikert kívánok!
14/14 anonim válasza:
Nem jó a túl sokat megmutató öltözet, sokkal inkább a laza, spontánnak tűnő ruházat. Pl. melltartó nélküli ujjatlan póló, amin átsejlik a bimbócska és oldalról "véletlenül belátni. Tevepatát megmutató puha naci bugyi nélkül. Kellemes parfüm, kibontott hosszú haj, természetes, laza, közvetlen viselkedés.
Garantált siker! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!