Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez irtó r. ibanc viselkedés volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez irtó r. ibanc viselkedés volt?

Figyelt kérdés

Tegnap tartottunk egy "kis" bulikát az osztályommal, elég rendesen beivott mindenki, (én is, de emlékszem mindenre), és volt egy eset hogy valami hatalmas ágyon fetrengtünk vagy öten (az egyik srácnál voltunk amúgy), valakik ott vedeltek egy üveg bort, valaki telefonozott, valaki aludt, én pedig az egyik legjobb barátom mellett feküdtem. (Aki történetesen fiú) Elkezdett nekem full részegen magyarázni hogy miért nem járunk, mondtam hogy csak barátok vagyunk, erre nyekergett valamit hogy nem is, aztán konkrétan rámmászott és lesmárolt, kb. öt percig smároltunk, mire mellénk huppant az egyik fiú (aki nekem bejött korábban és én is neki). Odaszólt nekem hogy "na mi van, váltottál?" mire ott hagytam a "haveromat" és kb. nekiestem annak a srácnak, néhány józanabb arc odaüvöltözött ilyeneket hogy "lécci ne itt d.ugjátok meg egymást".... Amúgy ez nem történt meg sehol sem, de reggel szörnyen éreztem magam, nem csak a történtek miatt, hanem hogy ennyire berúgtam. (És nem mentsêg hogy kb. mindenki) a srácok azt mondták, nem gáz, jó volt (? :D) de mégis nagyon szégyellem magam...

Szerintetek ez nagyon gáz, r.ibanc viselkedés volt? (Amúgy rajtuk kívül még egy sráccal smároltam de vele még előbb)

2015. jún. 29. 00:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Igen.
2015. jún. 29. 00:58
 2/21 anonim ***** válasza:
23%

Nem volt az!

Élvezd az ilyen helyzeteket ;)

2015. jún. 29. 00:58
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Hát ja eléggé az volt, egy éjszaka alatt 3 különböző sráccal smárolni, hát nekem megvan a véleményem az ilyesféle lányokról, gondolom sejted, hogy mi az..
2015. jún. 29. 01:00
 4/21 anonim ***** válasza:
97%

Én azt mondanám ,hogy nem éppen volt ,egy átlagos dolog és igen elég ribis volt ,de szerintem nem vészes.

Az meg különösen tetszik ,hogy van önkritikád.

Az tény ,hogy legközelebb nem kéne ilyet csinálni ,szóval most ez akármennyire is volt olyan amilyen viselkedés,megtörtént nem tudsz rajta változtatni.

Mint írtam szerintem még nem vészes ,de ha normális lánynak akarod beállítani magad akkor csak mértékkel ,mind a piát mind a pasiakt.

2015. jún. 29. 01:02
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Hagy csinálja amit akar úgyis 1 élete van. Akkor meg nem le van sz*rva?
2015. jún. 29. 01:07
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

Eleg baj... Konzorgom mond hogy nem 16 evesen kezded...

18/L

2015. jún. 29. 01:09
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
#6: Szerintem ez kortól függetlenül szánalmas. :D
2015. jún. 29. 01:10
 8/21 anonim ***** válasza:

Végülis a te dolgod lenne, kivel mikor smárolsz.

inkább az undorító, hogy ott a többiek előtt smároltok. én ilyen idióta buliba nem mennék. igaz, már amúgy is kinőttem szerencsére a bulizós korból.

annyira komolytalanok a fiatalok, és még odavannak, hogy nekik pár kell. így kár beléjük, nem is tudják megbecsülni.

2015. jún. 29. 01:10
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
#8: Mi kár beléjük? :D
2015. jún. 29. 01:12
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kor erre van, bár nem tudom mennyi idős vagy pontosan. Később mindenki megkomolyodik, röviden ennyi. Plusz ha annyira erkölcsi hulladék lennél fel sem merülne a kérdés benned
2015. jún. 29. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!