Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez irtó r. ibanc viselkedés volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez irtó r. ibanc viselkedés volt?

Figyelt kérdés

Tegnap tartottunk egy "kis" bulikát az osztályommal, elég rendesen beivott mindenki, (én is, de emlékszem mindenre), és volt egy eset hogy valami hatalmas ágyon fetrengtünk vagy öten (az egyik srácnál voltunk amúgy), valakik ott vedeltek egy üveg bort, valaki telefonozott, valaki aludt, én pedig az egyik legjobb barátom mellett feküdtem. (Aki történetesen fiú) Elkezdett nekem full részegen magyarázni hogy miért nem járunk, mondtam hogy csak barátok vagyunk, erre nyekergett valamit hogy nem is, aztán konkrétan rámmászott és lesmárolt, kb. öt percig smároltunk, mire mellénk huppant az egyik fiú (aki nekem bejött korábban és én is neki). Odaszólt nekem hogy "na mi van, váltottál?" mire ott hagytam a "haveromat" és kb. nekiestem annak a srácnak, néhány józanabb arc odaüvöltözött ilyeneket hogy "lécci ne itt d.ugjátok meg egymást".... Amúgy ez nem történt meg sehol sem, de reggel szörnyen éreztem magam, nem csak a történtek miatt, hanem hogy ennyire berúgtam. (És nem mentsêg hogy kb. mindenki) a srácok azt mondták, nem gáz, jó volt (? :D) de mégis nagyon szégyellem magam...

Szerintetek ez nagyon gáz, r.ibanc viselkedés volt? (Amúgy rajtuk kívül még egy sráccal smároltam de vele még előbb)

2015. jún. 29. 00:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ja igen ez még pluszban elég gáz, hogy ezt így mindenki előtt produkáltátok..
2015. jún. 29. 01:16
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Amíg tudsz különbséget tenni az érzelmi és a szexuális dolgaid között addig nem gáz.

Ha ez nem jár azzal hogy mások érzelmeivel játszol, vagy nem lesz megszokás (képtelen leszel a jövőben a pasidhoz hű maradni), addig nem gond.

2015. jún. 29. 01:45
 13/21 anonim ***** válasza:

* (folytatom mert véletlen elküldte)

Én 3 lánnyal feküdtem le, hasonló helyzetben, mi is kicsit bekaptunk, de mi szexeltünk is... volt ott még egy srác is, de az egy másik lánnyal volt elfoglalva.

Valahogy így kezdődött, hogy 3+1(én) feküdtünk az ágyon, aztán fogalmam sincs hogy de elindult egy szexuális útra a dolog. Két lánnyal nem is volt nehéz, a 3. volt az aki csak akkor csatlakozott be amikor már meztelen voltam. Ő úgymond "nehezen adta" magát.

17-18 voltunk akkor, ki mennyi. (én év vesztes vagyok így én 17 voltam de volt ott év eleji is, ő meg 18)

Mondjuk mikor reggel észhez tértünk, full pucéran mind a négyen rögtön az volt az egyik csaj mondanivalója: "Vegyük úgy hogy ez meg sem történt..."

Ilyennel nem kell foglalkozni, a te dolgod.

2015. jún. 29. 01:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Az! Riban*os! Ne is probalj mentegetozni!
2015. jún. 29. 07:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen, az volt.
2015. jún. 29. 08:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem, ez nem a tipikus ribi kategória. Ha lefeküdt volna velük a kérdező akkor az lenne.

És most még megteheti , élvezze, de ésszel.

És nem értem mért baj az ha mások is látták?:D Ennyi erővel senki ne adjon egy csókot a párjának az utcán mert valaki még meglátja!:D

2015. jún. 29. 09:30
 17/21 anonim ***** válasza:
30%

Nekem volt hogy egy este 8 pasival kavartam egy fesztiválon. :D viszont!!

Egyiket sem engedtem a bugyimba és én sem voltam a gatyájuk közelében. 20 évesen vesztettem el a szüzességem mert csak olyannal akartam lefeküdni akit szeretek. Szoval nem. Nem vagyok r i b a n c alkat, és soha nem csalnám meg a páromat, de igenis volt ilyen bulim is. Nem szégyellem ettöl nem vagyok rossz ember :)

A társaságomban még vannak ilyen beállitottságu csajok de egyikünk sem ribi egyikünk sem szexel füvel fával. A fiatalkor erre valo. (de ne szexelj mindenkivel ész nélkül az felelötlen és az már ribis!) ne szégyeld magad, elöfordul az ilyen. Csak mondjuk máskor tényleg ne mindenki elött, és HA nem akarsz bonyolultabb helyzetbe kerülni, ne ágyon kavarássz piásan mert annak nem biztos hogy jo vége lesz :)

22l

2015. jún. 29. 09:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen egy jó buli.. :D

Komolyan. Csak a haverod sajnálom kicsit, aki beléd van esve. De legalább neki is volt egy jó öt perce.. soha vissza nem térő alkalmak ezek.

2015. jún. 29. 09:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. jún. 29. 12:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Egy este 8 pasival kavarni... :D Hát azért én nem lennék túlzottan büszke mit ne mondjak..
2015. jún. 29. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!