Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnak a 30-as férfiak a 20 éves lányokhoz?
Úgy értem, van esélye egy 20 éves lánynak egy 30-as férfinél? (30-40) közötti))
Én 20 vagyok, de sok férfi (értelmesek) azt mondják, hogy érettebb vagyok a koromnál, a gondolkodásom, a hozzáállásom más. Nem szeretek inni, bulizni, nem cigizem. Mosolygós vagyok, kedves segítőkész, és komoly terveim vannak a jövőre nézve.(és szűz is)
van esélyem egy 30-as férfinél? Komolyan tudna venni? (Diplomás férfiak!!)
Van esély hogy jól érezheti magát velem, és nem csak egy alkalmat akar??
Szerintem igenis lehet esélye, hisz nem a világ vége ez a korkülönbség!
Sok esetben találják meg az idősebb férfiak a fiatalabb lányoknál a boldogságot, és itt nem a nemi vágyakra gondolok.
21 éves vagyok a párom 40, nagyon jól meg vagyunk, és nem a szex van középpontban, mint azt sok esetben gondolná az ember, hogy az ennyi idős férfiak csak arra mennek.
Inkább pont hogy a fiatalabbak vannak azzal, hogy még fiatalok, most kell minél több nő ágyában lennie, de mint mindenhol itt is vannak kivételek.
Úgyhogy fel a fejjel, és tégy egy próbát!
Ismerkedéssel nem veszítesz semmit, a többi a Te döntésed!
nekem a feleségem 23, én 36 vagyok :)
és 6 éve vagyunk együtt, és igen 17 volt amikor összejöttem vele :)
klasszikus beszélgetéssel, ismerkedéssel kezdődött a dolog, nem szexxel. mindkettőnknek tetszett a másik már ismerkedés előtt is, mindkettőnk hasonló gondolkodású.
ő már akkor érettebb volt a kortársainál én meg ma is fiatalos gondolkodású vagyok, és még most sem nézek ki 30nak. nem is szeretnék felnőtt lenni, abban az értelemben ahogyan sokan a felnőttséget gondolják.
sportolok, van hobbim, munkám.
nem én tartom el, mindketten dolgozunk, kicsit többet is keres mint én :) (hiába vagyok diplomás :) a diploma semmit nem jelent) sosem viselné el hogy más tartsa el, jól főz, szexmániás, gyerekszerető, játékos, nyitott, és még objektíven nézve is csinos, nekem pedig az ideálom.
folyamatosan fejlesztjük, újitjuk a kapcsolatunkat, lelki és szex téren is :)
jó ezeket így leírva is látni :) a fanyalgók bekaphatják
36F
14. Hogy te mekkora egy gyökér paraszt vagy...
Most én is írjam le a fél életem, és hogy az irigykedők kapják be? Nem, én nem vagyok ilyen magamutogató, aki egy névtelen fórumon dicsekedjen magával, mert máshol nem ismerik el.
Apa 29 volt, amikor elvette a 21 éves anyukámat.
Én személy szerint simán el tudom szintén képzelni hogy 18-25 éves lánnyal legyek együtt, akár majd 30 éves korom felett is.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!