Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan viszonyulnak a 30-as...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyulnak a 30-as férfiak a 20 éves lányokhoz?

Figyelt kérdés

Úgy értem, van esélye egy 20 éves lánynak egy 30-as férfinél? (30-40) közötti))

Én 20 vagyok, de sok férfi (értelmesek) azt mondják, hogy érettebb vagyok a koromnál, a gondolkodásom, a hozzáállásom más. Nem szeretek inni, bulizni, nem cigizem. Mosolygós vagyok, kedves segítőkész, és komoly terveim vannak a jövőre nézve.(és szűz is)

van esélyem egy 30-as férfinél? Komolyan tudna venni? (Diplomás férfiak!!)

Van esély hogy jól érezheti magát velem, és nem csak egy alkalmat akar??

2015. okt. 20. 19:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi ez a kiemelés, hogy diplomás férfiak? Jó, mondjuk nekem is van 2 ebből, nem büfé szakos, de akkor is? :D Nem értem. Sok 30-as férfi csak hamvas barackként tekint a 20 éves lányokra, van pár kivétel, de több ilyen kapcsolatot ismerek, ahol ególegyeztetés inkább csak ez a pasasok számára, hogy ilyen korú lányt farkalnak.
2015. okt. 20. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem igenis lehet esélye, hisz nem a világ vége ez a korkülönbség!

Sok esetben találják meg az idősebb férfiak a fiatalabb lányoknál a boldogságot, és itt nem a nemi vágyakra gondolok.

21 éves vagyok a párom 40, nagyon jól meg vagyunk, és nem a szex van középpontban, mint azt sok esetben gondolná az ember, hogy az ennyi idős férfiak csak arra mennek.

Inkább pont hogy a fiatalabbak vannak azzal, hogy még fiatalok, most kell minél több nő ágyában lennie, de mint mindenhol itt is vannak kivételek.

Úgyhogy fel a fejjel, és tégy egy próbát!

Ismerkedéssel nem veszítesz semmit, a többi a Te döntésed!

2015. okt. 20. 21:43
 13/17 anonim ***** válasza:
mereven
2015. okt. 20. 21:50
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

nekem a feleségem 23, én 36 vagyok :)

és 6 éve vagyunk együtt, és igen 17 volt amikor összejöttem vele :)

klasszikus beszélgetéssel, ismerkedéssel kezdődött a dolog, nem szexxel. mindkettőnknek tetszett a másik már ismerkedés előtt is, mindkettőnk hasonló gondolkodású.

ő már akkor érettebb volt a kortársainál én meg ma is fiatalos gondolkodású vagyok, és még most sem nézek ki 30nak. nem is szeretnék felnőtt lenni, abban az értelemben ahogyan sokan a felnőttséget gondolják.

sportolok, van hobbim, munkám.

nem én tartom el, mindketten dolgozunk, kicsit többet is keres mint én :) (hiába vagyok diplomás :) a diploma semmit nem jelent) sosem viselné el hogy más tartsa el, jól főz, szexmániás, gyerekszerető, játékos, nyitott, és még objektíven nézve is csinos, nekem pedig az ideálom.

folyamatosan fejlesztjük, újitjuk a kapcsolatunkat, lelki és szex téren is :)

jó ezeket így leírva is látni :) a fanyalgók bekaphatják

36F

2015. okt. 20. 22:18
 15/17 anonim ***** válasza:

14. Hogy te mekkora egy gyökér paraszt vagy...

Most én is írjam le a fél életem, és hogy az irigykedők kapják be? Nem, én nem vagyok ilyen magamutogató, aki egy névtelen fórumon dicsekedjen magával, mert máshol nem ismerik el.

2015. okt. 21. 00:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Apa 29 volt, amikor elvette a 21 éves anyukámat.

Én személy szerint simán el tudom szintén képzelni hogy 18-25 éves lánnyal legyek együtt, akár majd 30 éves korom felett is.

26/F

2015. okt. 21. 10:30
 17/17 anonim ***** válasza:
én csak 28 vagyok, de egy 20 éves csajjal simán összejönnék ha minden passzolna. ez nem is annyira a kortól mintsem a két féltől függ, mert ha hasonló szinten vannak és megvan a közös nevező és a vonzalom akkor miért ne működhetne? mondjuk a 20 éves csaj 35-40 éves férfit azt túlzónak tartom, de....
2015. okt. 21. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!