Ismerkedeskor a magyar sracok hogy viszonyulnak a szlovak lanyokhoz?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 12:16
2/19 anonim válasza:
A távolság miatt lehet kissé nehézkesen, amúgy nem gondolnám hogy más baj lenne!
3/19 anonim válasza:
Úgy mint bárki máshoz a nagyvilágban, na jó 1-2 kivétel van.
5/19 anonim válasza:
ő most a szlovák lányokról beszél és nem a szlovákiai magyarokról ;)
6/19 anonim válasza:
Ha kozel laknek Szlovakiahoz es tud magyarul fene banna h a szomszed orszagban lakik..:)
Nezzen ki jol szeressuk egymast ez a lenyeg :)
7/19 anonim válasza:
Hogy viszonyulnék?
Ha kedves, intelligens és bájos akkor bejön!
Ez nem azon múlik, hogy mely nációhoz tartozol!
Nemrég voltam Pozsonyban egy kisebb csoporttal.
Meglátogattuk a várat.
Mindenki azt mondta, hogy majd utálni fognak minket, mert magyarok vagyunk. Én csak kedves emberekkel találkoztam!
Persze tettek egy két gúnyos megjegyzést a csoportunkból Svatopluk szobrára.
Nem értem miért!
Minden népnek kell egy hős, akire felnézhetnek.
A szlovákok benne találták meg. Miért baj ez?
Egyébként ha szeretnél ismerkedni egy magyar férfival Én állok rendelkezésedre! :)
8/19 anonim válasza:
Ebben sajnos mi húzzuk a rövidebbet, ugyanis a szlovák lányok tartják cikinek a magyarokkal való ismerkedést. Felvidéken olykor még magyarok sem mernek magyarul megszólalni, a Slota-féle elmebeteg retkek provokálják ki a nációk közötti feszültséget, és ez a hétköznapi életben is megnyilvánul. Amúgy a szlovák lányok legalább ugyanolyan szépek, mint a csehek, vagy a magyarok.
9/19 anonim válasza:
10-ből 9-et nem zavar, 1 meg felhozza Trianont meg ilyen hülyeségeket és nem akar ismerkedni. (Nem Trianon a hülyeség, hanem hogy ez és ilyenek miatt nem akar ismerkedni.)
10/19 anonim válasza:
Rühellem: ez baromság. Slotáék be sem kerültek a parlamentbe ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!