Ismerkedeskor a magyar sracok hogy viszonyulnak a szlovak lanyokhoz?
ismerkedéskor mindent úgy kezdek hogy személyi igazolványt lakcímkártyát...
szakmai ártalom
Temérdek ÉSZREVEHETŐ különbség van a Szlovák és a Magyar csajok között. A Magyarok már nagyon el vannak szállva maguktól, túl sokra tartják magukat és óriási elvárásaik vannak a lehetséges partnerükkel szemben is. Olyan mérce ez amit nem nagyon lehet, s ahogy pár férfitársamon észreveszem sokan nem is nagyon akarnak megugrani. A mai Magyar csajok falkákba verődnek. Harsányak és lekezelőek. Amellett képtelenek a társas együtlétre egy pasival, mivel túlságosan emancipáltnak tartják magukat, s nekik ne parancsoljon senki, de főleg ne egy pasi! Elkényeztetettek, messze nem háziasak, és a konyha számukra nem több az étkezőnél (azaz főzni nem tudnak). Persze tisztelet a kivételnek, mert nem vitatom van.... csak ritka.
Ezzel szemben egy Szlovák csaj nem játsza el a megközelíthetetlent. Ismerkedéskor már a közvetlenségük egy szembetűnő különbség. El lehet velük beszélgetni. Nem akarnak más színben feltűnni, nem akarnak többnek látszani. Nem r.i.b.a.n.c.nak öltöznek, diszkrét de csinos ruhában járnak. Nincs rajtuk 8 kiló vakolat, ugyanúgy néznek ki hétköznapokon is, mint bulikban. Nem könnyűvérűek mégis el lehet velük jutni az ágyig. Ott nem frigidek. Ellentétben egy Magyar csajjal meg merik fogni a férfi hímtagját, sőt! Az ágyban nem csak fekszenek "lökjed Pista, majd nyögök". (Személyes tapasztalat valamint ismerőseim tapasztalata alapján)
Néha akcentussal beszélnek, de speciel nekem ez még be is jön. :)
Határ mentén lakom. Ráadásil épp a Szlovák határ mentén. Több ismerősöm járt inkább a határ túloldalán a falusi bulikba, mint a minőségében színvonalasabb városi (Magyar) szórakozóhelyre. Igen, szexre itthon is lehet csajt találni, bár hagyott már nálam emléket magyar csaj.... Aki BARÁTNŐT, vagy tartósabb kapcsolatot keresett azok kint több sikerrel jártak.
Ha valaki megkérdez, azt mondom érdemesebb Szlovák lánnyal kezdeni, mint Magyarral.
Én kavartam már szlovákiai magyar lánnyal és az egyik legszebb emlékem, de a szín szlovák csajokat is mindig imádtam.
Valóban nagyon bájosak, de sztem kevéssé nyitottak ránk, magyarokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!