Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnak a 30-as férfiak a 20 éves lányokhoz?
Úgy értem, van esélye egy 20 éves lánynak egy 30-as férfinél? (30-40) közötti))
Én 20 vagyok, de sok férfi (értelmesek) azt mondják, hogy érettebb vagyok a koromnál, a gondolkodásom, a hozzáállásom más. Nem szeretek inni, bulizni, nem cigizem. Mosolygós vagyok, kedves segítőkész, és komoly terveim vannak a jövőre nézve.(és szűz is)
van esélyem egy 30-as férfinél? Komolyan tudna venni? (Diplomás férfiak!!)
Van esély hogy jól érezheti magát velem, és nem csak egy alkalmat akar??
Huh de uncsi és csúnya lehetsz:Dd
Szerintem nem csak a 30-asoknál nincs esélyed.
Najó, nem trollkodom.
Viszont felhívnám egy mondatodra a figyelmet: "Én 20 vagyok, de sok férfi (értelmesek) azt mondják, hogy érettebb vagyok a koromnál"
Kérdés: Ha te egy kanos srác volnál és látnál egy finom, friss, 20-as pipit, mit mondanál neki?
Azt, hogy kinyalnád, mint egy mézes csuprot és ájulásig dugnád vagy pedig a fentieket?
Vigyázz, becsapós!
En egy 23 eves lany vagyok
teljesen odaig vagyok egy 41 eves pasiert szeretem az eletet cigizem nehanapjan iszok is a barataimmal persze modjaval bulizni imadok csak keves lehetosegem van mert van egy kisfiam na es megsem erdeklem a pasit
szerintem hiaba vagy akar milyen termeszetu a kor is sokat szamit
Diplomás palit keresel?
Akkor rossz helyen jársz!
Ott az (Elit..rs.hu).
"Komolyan tudna venni?"
Ismerek egy ilyen kapcsolatot, ami házassággal végződött. Többi 99 esetben a 100-ból csak dugni akar, csak sokkal jobban tudja hogy mi kell egy lánynak, mint egy korodbeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!