Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig bírom szex nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírom szex nélkül?

Figyelt kérdés
A párommal februá óta az anyóséknál lakunk( szüleinél) azóta eléggé megritkult a szex, most már van lakás és felújítás alatt is van....de már nem tudom meddig bírom...2 hónapja nincsen szex. Zavarja szülei vagy mi, de mikor elmentünk máshova ott is inkább én kezdeményeztem. Tényleg nem tudom, hogy kéne..de a vibrátorral már nem érem be....

2015. okt. 20. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Februártól augusztusig nem zavarta? Más lesz ott a baj, ez csak kifogás.
2015. okt. 20. 16:04
 12/17 A kérdező kommentje:
votl szex, de csak ha üres volt a lakás kb.... és akkor is ilyen szende szüzet nyomott.. a környezet zavarja szerintem... sajnos az anyukája olyan hogy kopogás nélkül benyit....
2015. okt. 20. 16:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor meg másképp kell megoldanod. Ha még 5 évig ott laktok, akkor mi lesz?
2015. okt. 20. 16:15
 14/17 A kérdező kommentje:
olvasd el újra a kiírásomat 13-mas
2015. okt. 20. 16:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez nem válaszolja meg a kérdésemet. Egy felújítás is eltarthat elég hosszú ideig.
2015. okt. 20. 16:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem most már bírd ki :) Eddig kibírtátok így, szereted őt nem? Akkor pár hónap már túlélhető :)
2015. okt. 20. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, kérdező, de messze nem az anyós, vagy a környezet az oka, hogy mostanában keveset szexeltek. Ha elköltöztök is semmi sem fog változni. A barátodban keresd a változást.
2015. okt. 21. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!