Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig bírom szex nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírom szex nélkül?

Figyelt kérdés
A párommal februá óta az anyóséknál lakunk( szüleinél) azóta eléggé megritkult a szex, most már van lakás és felújítás alatt is van....de már nem tudom meddig bírom...2 hónapja nincsen szex. Zavarja szülei vagy mi, de mikor elmentünk máshova ott is inkább én kezdeményeztem. Tényleg nem tudom, hogy kéne..de a vibrátorral már nem érem be....

2015. okt. 20. 13:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%
Embereld meg magad, nem állat vagy hogy ne bírj a véreddel.
2015. okt. 20. 13:43
 2/17 Noren1989 ***** válasza:
7%
Ott a szomszédjózsi, hajrá.
2015. okt. 20. 13:43
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
az első kommentelő még szűz az tuti :D
2015. okt. 20. 13:46
 4/17 anonim ***** válasza:
35%

3.-as.

Miert mondod ezt neki?..Szerinted ha valaki megizleli a szexet mar nem tud megelni nelkule hasonlokeppen a droggal?:D

2015. okt. 20. 13:49
 5/17 anonim ***** válasza:
2-es. bocsi
2015. okt. 20. 13:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha az embernek párja van akivel szeretik egymást, és látszólag nincs is semmi akadálya hogy legyen szex, akkor eléggé idegesítene minden normális embert hogy két hónapig nincs szex..
2015. okt. 20. 13:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
kedves tudatlan 4 es itt nem arról van szó, hogy szexelt és nincs senkije és nem bírja ki, hanem hogy van párja, együtt laknak és még sincs.. Azért ezt a két különbséget nem lehet összehasonlítani..
2015. okt. 20. 13:54
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Nekem 2 hónap szex nélkül, hacsak nem egészségügyi okai lennének a dolognak, bizony nagyon-nagyon kevés lenne!

Állj a sarkadra és mondd el, hogy mi bánt...

2015. okt. 20. 14:47
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

akár évekig is ....

csak tudatosan építsd le a libidód

2015. okt. 20. 15:14
 10/17 A kérdező kommentje:
22 évesen nem akarom lecsökkenteni a szexuális vágyamat.... tudja a párom, hogy ez probléma, de őt nagyon zavarja a szülei.. és hát éppenséggel nem is hagynak intim szférát....megértem én, csak közben két hónapja tüzelek
2015. okt. 20. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!