Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a leghosszabb idő, amit szex nélkül töltöttetek?
Figyelt kérdés
A szüzességeket elvesztése utáni időre gondolok. Tegyük fel egy párkapcsolat után a következőig nem szexeltetek, stb.
Hány évesek voltatok akkor és mennyi volt az időtartam? Hogyan szakadt meg? Hogy bírtátok?
2015. okt. 15. 18:22
1/9 anonim válasza:
A szüzességem 16 évesen vesztettem el. Most 26 vagyok, és több m int másfél éve nincs senkim. Nehezen bírom, de elvagyok :)
2/9 anonim válasza:
15 voltam mikor elvesztettem,most 18 vagyok és kb 2 hét volt a leghosszabb amig nem szexeltem
3/9 anonim válasza:
4 honap. 20 eves voltam, az egyik baratommal osszejartunk szexelni, aztan 4 honapig valamiert nem kerestuk egymast, majd ujra egyutt voltunk. Azota mar van kapcsolatom :) 21L
4/9 Sunshinedoll válasza:
3 hónap.
Tavaly történt. Volt egy partnerem, vele befejeztem a kapcsolatot, 3 hónap után találtam másikat.
24L
5/9 anonim válasza:
huuu vmi két hónap
kemény idők voltak
buszon mellettem ülő melós férfira rá voltam izgulva ilyenek
6/9 anonim válasza:
2 hónap... Nagyon rossz volt. 17 voltam, most 19 vagyok.
Szakítottunk a barátommal, majd 2 hónap múltán újra összejöttünk.
7/9 anonim válasza:
Nagyon rossz, 2 hónap következett. Én is úgy jártam hogy ültem a buszon és ráizgultam a pasikra... De természetesen kibírtam a következő komolyabb párkapcsolatig. De nagyon rossz volt :D
8/9 anonim válasza:
26 éves srác vagyok ... 19 honap azt hittem a falat lekaparom... prostihoz nem akartam fordulni de beadtam a derekam nem volt más választásom
9/9 anonim válasza:
pedig nem tartom gáznak magamat... önbizalom hiányban szenvedek [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!