Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan férfi, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki elfogad úgy, hogy a melleim undorítóak?

Figyelt kérdés

Nagy melleim vannak, amik lógnak. De nem meg vannak ereszkedve, hanem konkrétan a mellbimbóim lefelé néznek. Szóval nagyon undorító szószerint lógó mellem van.

A baj az, hogy ráadásul ugye nagyok, így a férfiak egyből azt bámulják meg, így ha valamit akarnak tőlem, akkor azt hiszik, hogy valami szép, formás mellű nővel jönnek össze, ami ugye egyáltalán nem igaz. Szándékosan olyan ruhákba járok, hogy a mellemet valahogy elrejtsem, hogy ne látszódjon, hogy ilyen nagyok, de ez LEHETETLEN!

Van olyan férfi, akit annyira nem zavar ez?

Ja, és ne gyertek azzal, hogy eddzek vagy ilyesmi, mert ugye a mell az genetikailag olyan, amilyen, ezen semmilyen edzés nem segít, főleg, hogy sokat mozgok, mivel most fogyókúráztam, és fogytam egy 15 kg-ot. (nem, a túlsúlyra sem lehet ráfogni, ez ilyen, és most egyébként nincsenek megereszkedve, hanem ilyen a formájuk).

Szóval van arra esélyem, hogy ha egy férfi meglát meztelenül, akkor nem hányja el magát?

2015. okt. 19. 11:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nem a mellei miatt lehet "csak" szeretni egy nőt!

Kell a személyiséged, illetve hogy imádj szeretkezni!

Kell hogy a szemed megigézzen!

Stb..

2015. okt. 19. 20:23
 32/34 anonim ***** válasza:
A volt kedvesemnek is lógtak a mellei.Nem is kicsit,de ezt szó szerint értsd. Ráadásul neki még a hasát, striák is "díszítették".Én megbarátkoztam a helyzettel. Aki szeret, így fogad el,ahogy vagy!
2015. okt. 19. 23:02
 33/34 anonim ***** válasza:

Ne félj! Egyáltalán nem baj, ha a cici lóg. Ez nagy melleknél teljesen normális. Az hogy lefele néz a bimbó? Az sem baj. Még kifejezetten izgató is tud lenni. Hidd el! Fel a fejjel, a férfi imádni fogja!

33F

2015. okt. 20. 11:42
 34/34 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Nem tudjuk, hogy hogy néz ki. A többi porhintés.
2015. nov. 4. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!